مدرسان شریف | کارشناسی ارشد - دکتری و کاردانی به کارشناسی-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف| تکنولوژی مواد غذایی
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

تکنولوژی مواد غذایی جلد اول

نوع محصول: کتاب‌های آموزشی
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
کد محصول: 32-10008715
قیمت با تخفیف
940,000 ریال
846,000 ریال
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1398
نوبت چاپ 4
مؤلف آسیه حسن زاده ـ گلناز سلطانی ـ نیلوفر خراسانچی
تعداد صفحات 352

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است. هر بخش دارای فصول مجزا می‌باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد یک به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس آسیه حسن‌زاده مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی لبنیات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس گلناز سلطانی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی قند و پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نیلوفر خراسانچی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی روغن را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 98ـ 91 توسط دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف انجام شده است.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم­ها مرضیه میرزاخانی و شکوفه برازنده که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.  

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

 
0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است. هر بخش دارای فصول مجزا می‌باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد یک به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس آسیه حسن‌زاده مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی لبنیات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس گلناز سلطانی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی قند و پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نیلوفر خراسانچی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی روغن را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 98ـ 91 توسط دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف انجام شده است.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم­ها مرضیه میرزاخانی و شکوفه برازنده که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.  

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

 
مشخصات محصولات
سال چاپ 1398
نوبت چاپ 4
مؤلف آسیه حسن زاده ـ گلناز سلطانی ـ نیلوفر خراسانچی
تعداد صفحات 352
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم

هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
940,000 ریال 846,000 ریال

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

این کتاب شامل توضیح تمام مطالب و مفاهيم درسي به همراه مثال، تست‌هاي كنكوردانشگاه سراسري و آزاد با پاسخ های تشریحی و آزمون خودسنجی برای داوطلبان می باشد.
840,000 ریال 756,000 ریال

مجموعه سوالات آزمون های علوم و صنایع غذایی(98-85)

كتاب حاضر شامل سوالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته مي‌باشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموخته‌هاي قبلي خود را مرور نمايد.
1,300,000 ریال 1,170,000 ریال

زبان تخصصی صنایع غذایی

هر فصل این کتاب شامل متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی، لغات تخصصی و عمومی این رشته با مترادف انگلیسی و فارسی و تستهای تألیفی با پاسخ تشریحی می باشد.
880,000 ریال 792,000 ریال