علوم و صنایع غذایی-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

جستجوی سریع و پیشرفته
فیلترها Close

علوم و صنایع غذایی

نمایش به عنوان گرید فهرست
مرتب‌ سازی بر اساس
نمایش در هر صفحه

تکنولوژی مواد غذایی (جلد اول) ارشد و دکتری

هدف اصلی از نگارش کتاب تکنولوژی مواد غذایی ، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.کتاب تکنولوژی مواد غذایی در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است.هر بخش کتاب تکنولوژی مواد غذایی دارای فصول مجزا می‌باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.
1,500,000 ریال 1,350,000 ریال

تکنولوژی مواد غذایی (جلد اول) ارشد و دکتری (EBook)

کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی جلد اول در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است. هر بخش دارای فصول مجزا می‌باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.
930,000 ریال

تکنولوژی مواد غذایی (جلد دوم) ارشد و دکتری

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

تکنولوژی مواد غذایی (جلد دوم) ارشد و دکتری (EBook)

کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است و هر بخش دارای فصول مجزا می ­باشد
960,000 ریال

زبان تخصصی صنایع غذایی ارشد

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

زبان تخصصی صنایع غذایی ارشد (EBook)

هر فصل کتاب الکترونیکی زبان تخصصی صنایع غذایی از 4 قسمت تشکیل شده است، در قسمت اول، متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی آنها آورده شده است، در ترجمه متون سعی شده است متن برای خواننده قابل فهم باشد و تا حد ممکن از ترجمه ادبی پرهیز شده است. در قسمت دوم، لغات تخصصی و بعضاً عمومی که در کتابها و مقالات تخصصی این رشته بسیار مورد استفاده قرار می­گیرند، آورده شده­اند. مترادف انگلیسی و فارسی هر لغت در ادامه درج شده­اند. برای فهم بهتر لغات و بدست آوردن ایده­ای در مورد نحوه استفاده از آنها، جمله مرتبط با هر لغت نیز به کار رفته است. در قسمت سوم، تست‌های تألیفی و پاسخ تشریحی آن ها را خواهید یافت.
1,150,000 ریال