هدف اصلی از نگارش کتاب تکنولوژی مواد غذایی ، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.کتاب تکنولوژی مواد غذایی در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است.هر بخش کتاب تکنولوژی مواد غذایی دارای فصول مجزا میباشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.
کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی جلد اول در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است. هر بخش دارای فصول مجزا میباشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.
توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.
توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.
هر فصل کتاب الکترونیکی زبان تخصصی صنایع غذایی از 4 قسمت تشکیل شده است، در قسمت اول، متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی آنها آورده شده است، در ترجمه متون سعی شده است متن برای خواننده قابل فهم باشد و تا حد ممکن از ترجمه ادبی پرهیز شده است. در قسمت دوم، لغات تخصصی و بعضاً عمومی که در کتابها و مقالات تخصصی این رشته بسیار مورد استفاده قرار میگیرند، آورده شدهاند. مترادف انگلیسی و فارسی هر لغت در ادامه درج شدهاند. برای فهم بهتر لغات و بدست آوردن ایدهای در مورد نحوه استفاده از آنها، جمله مرتبط با هر لغت نیز به کار رفته است. در قسمت سوم، تستهای تألیفی و پاسخ تشریحی آن ها را خواهید یافت.