مدرسان شریف | کارشناسی ارشد - دکتری و کاردانی به کارشناسی-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف| زبان تخصصي صنايع غذايي
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

زبان تخصصی صنایع غذایی

نوع محصول: کتاب‌های آموزشی
هر فصل این کتاب شامل متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی، لغات تخصصی و عمومی این رشته با مترادف انگلیسی و فارسی و تستهای تألیفی با پاسخ تشریحی می باشد.
کد محصول: 32-10008644
قیمت با تخفیف
880,000 ریال
792,000 ریال
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1398
نوبت چاپ 4
مؤلف مهندس زهره بصيرت ـ دكتر سيد عليرضا شهاب لواساني
تعداد صفحات 350

سپاس پروردگاری را که یاری نمود تا بتوانیم کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی آزمون کارشناسی ارشد را پیشکش علاقمندان کنم. در طرح این کتاب سعی شده است از متون تخصصی و لغاتی استفاده شود که به بالاترین میزان در کلیه منابع زبان اصلی این رشته به کار رفته­اند. هر فصل این کتاب از 4 قسمت تشکیل شده است، در قسمت اول، متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی آنها آورده شده است، در ترجمه متون سعی شده است متن برای خواننده قابل فهم باشد و تا حد ممکن از ترجمه ادبی پرهیز شده است. در قسمت دوم، لغات تخصصی و بعضاً عمومی که در کتابها و مقالات تخصصی این رشته بسیار مورد استفاده قرار می­گیرند، آورده شده­اند. مترادف انگلیسی و فارسی هر لغت در ادامه درج شده­اند. برای فهم بهتر لغات و بدست آوردن ایده­ای در مورد نحوه استفاده از آنها، جمله مرتبط با هر لغت نیز به کار رفته است. در قسمت سوم، تست‌های تألیفی و پاسخ تشریحی آنها را خواهید یافت.

لازم به ذکر است مسئولیت پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری تا سال 90 را آقای دکتر سیدعلیرضا شهاب لواسانی بر عهده داشتند.

در انتهاي كتاب سؤالات و پاسخ تشريحي آزمون‌‌های سراسري 98ـ 90 و 3 مرحله آزمون خودسنجي با سطوح
A (ساده)، B (متوسط) و C (سخت) گنجانده شده كه پاسخ اين سه مرحله آزمون خودسنجي در سايت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گرديده‌ است.

در پايان از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است كمال تشكر و امتنان را داریم.

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هر چه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند سپاسگزاریم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف) تماس حاصل نمايند.

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

سپاس پروردگاری را که یاری نمود تا بتوانیم کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی آزمون کارشناسی ارشد را پیشکش علاقمندان کنم. در طرح این کتاب سعی شده است از متون تخصصی و لغاتی استفاده شود که به بالاترین میزان در کلیه منابع زبان اصلی این رشته به کار رفته­اند. هر فصل این کتاب از 4 قسمت تشکیل شده است، در قسمت اول، متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی آنها آورده شده است، در ترجمه متون سعی شده است متن برای خواننده قابل فهم باشد و تا حد ممکن از ترجمه ادبی پرهیز شده است. در قسمت دوم، لغات تخصصی و بعضاً عمومی که در کتابها و مقالات تخصصی این رشته بسیار مورد استفاده قرار می­گیرند، آورده شده­اند. مترادف انگلیسی و فارسی هر لغت در ادامه درج شده­اند. برای فهم بهتر لغات و بدست آوردن ایده­ای در مورد نحوه استفاده از آنها، جمله مرتبط با هر لغت نیز به کار رفته است. در قسمت سوم، تست‌های تألیفی و پاسخ تشریحی آنها را خواهید یافت.

لازم به ذکر است مسئولیت پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری تا سال 90 را آقای دکتر سیدعلیرضا شهاب لواسانی بر عهده داشتند.

در انتهاي كتاب سؤالات و پاسخ تشريحي آزمون‌‌های سراسري 98ـ 90 و 3 مرحله آزمون خودسنجي با سطوح
A (ساده)، B (متوسط) و C (سخت) گنجانده شده كه پاسخ اين سه مرحله آزمون خودسنجي در سايت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گرديده‌ است.

در پايان از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است كمال تشكر و امتنان را داریم.

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هر چه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند سپاسگزاریم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف) تماس حاصل نمايند.

مشخصات محصولات
سال چاپ 1398
نوبت چاپ 4
مؤلف مهندس زهره بصيرت ـ دكتر سيد عليرضا شهاب لواساني
تعداد صفحات 350
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

این کتاب شامل توضیح تمام مطالب و مفاهيم درسي به همراه مثال، تست‌هاي كنكوردانشگاه سراسري و آزاد با پاسخ های تشریحی و آزمون خودسنجی برای داوطلبان می باشد.
840,000 ریال 756,000 ریال

تکنولوژی مواد غذایی جلد اول

هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
940,000 ریال 846,000 ریال

تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم

هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
940,000 ریال 846,000 ریال

حل سوالات ریاضی عمومی 1 و 2 بدون دخالت دست (روش رد گزینه ها)

كتابی که پیش رو دارید، اولين كتاب حل سؤال‌هاي رياضي عمومي (1) و (2) به روش رد گزينه‌هاست.
220,000 ریال 198,000 ریال