کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی ارشد | فروشگاه مدرسان شریف-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

زبان تخصصی صنایع غذایی ارشد

نوع محصول: کتاب‌های فیزیکی

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

کد محصول: 36-10009390
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 6
مولف مهندس زهره بصيرت ـ دكتر سيد عليرضا شهاب لواساني
تعداد صفحات 354

سپاس پروردگاری را که یاری نمود تا بتوانیم کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی آزمون کارشناسی ارشد را پیشکش علاقمندان کنم. در طرح این کتاب سعی شده است از متون تخصصی و لغاتی استفاده شود که به بالاترین میزان در کلیه منابع زبان اصلی این رشته به کار رفته­اند. هر فصل این کتاب از 4 قسمت تشکیل شده است، در قسمت اول، متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی آنها آورده شده است، در ترجمه متون سعی شده است متن برای خواننده قابل فهم باشد و تا حد ممکن از ترجمه ادبی پرهیز شده است. در قسمت دوم، لغات تخصصی و بعضاً عمومی که در کتابها و مقالات تخصصی این رشته بسیار مورد استفاده قرار می­گیرند، آورده شده­اند. مترادف انگلیسی و فارسی هر لغت در ادامه درج شده­اند. برای فهم بهتر لغات و بدست آوردن ایده­ای در مورد نحوه استفاده از آنها، جمله مرتبط با هر لغت نیز به کار رفته است. در قسمت سوم، تست‌های تألیفی و پاسخ تشریحی آنها را خواهید یافت.

لازم به ذکر است مسئولیت پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری تا سال 90 را آقای دکتر سیدعلیرضا شهاب لواسانی بر عهده داشتند.

در انتهاي كتاب سؤالات و پاسخ تشريحي آزمون‌‌های کارشناسی ارشد 1399ـ 1390 و 3 مرحله آزمون خودسنجي با سطوح A (ساده)، B (متوسط) و C (سخت) گنجانده شده كه پاسخ اين سه مرحله آزمون خودسنجي در سايت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گرديده‌ است.

در پايان از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است كمال تشكر و امتنان را داریم.

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هر چه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند سپاسگزاریم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف) تماس حاصل نمايند.

جهت خرید کتاب الکترونیکی مربوطه بروی تصویر زیر کلیک کنید

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸ جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود => بخش محصولات قابل دانلود)مراجعه نمایید.

جهت دانلود فایل خریداری شده حداقل 24 ساعت از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

 

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

سپاس پروردگاری را که یاری نمود تا بتوانیم کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی آزمون کارشناسی ارشد را پیشکش علاقمندان کنم. در طرح این کتاب سعی شده است از متون تخصصی و لغاتی استفاده شود که به بالاترین میزان در کلیه منابع زبان اصلی این رشته به کار رفته­اند. هر فصل این کتاب از 4 قسمت تشکیل شده است، در قسمت اول، متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی آنها آورده شده است، در ترجمه متون سعی شده است متن برای خواننده قابل فهم باشد و تا حد ممکن از ترجمه ادبی پرهیز شده است. در قسمت دوم، لغات تخصصی و بعضاً عمومی که در کتابها و مقالات تخصصی این رشته بسیار مورد استفاده قرار می­گیرند، آورده شده­اند. مترادف انگلیسی و فارسی هر لغت در ادامه درج شده­اند. برای فهم بهتر لغات و بدست آوردن ایده­ای در مورد نحوه استفاده از آنها، جمله مرتبط با هر لغت نیز به کار رفته است. در قسمت سوم، تست‌های تألیفی و پاسخ تشریحی آنها را خواهید یافت.

لازم به ذکر است مسئولیت پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری تا سال 90 را آقای دکتر سیدعلیرضا شهاب لواسانی بر عهده داشتند.

در انتهاي كتاب سؤالات و پاسخ تشريحي آزمون‌‌های کارشناسی ارشد 1399ـ 1390 و 3 مرحله آزمون خودسنجي با سطوح A (ساده)، B (متوسط) و C (سخت) گنجانده شده كه پاسخ اين سه مرحله آزمون خودسنجي در سايت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گرديده‌ است.

در پايان از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است كمال تشكر و امتنان را داریم.

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هر چه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند سپاسگزاریم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف) تماس حاصل نمايند.

مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 6
مولف مهندس زهره بصيرت ـ دكتر سيد عليرضا شهاب لواساني
تعداد صفحات 354
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

تکنولوژی مواد غذایی (جلد اول) ارشد و دکتری

هدف اصلی از نگارش کتاب تکنولوژی مواد غذایی ، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.کتاب تکنولوژی مواد غذایی در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است.هر بخش کتاب تکنولوژی مواد غذایی دارای فصول مجزا می‌باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.
1,500,000 ریال 1,350,000 ریال

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ارشد

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

تکنولوژی مواد غذایی (جلد دوم) ارشد و دکتری

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

زبان عمومی ارشد

کتاب زبان عمومی ارشد به اميد برداشتن گامي درجهت ارتقاي سطح آموزشي كشور تهيه شده و شامل مباحث درس زبان انگليسي منطبق بر سرفصل هاي مصوب وزارت علوم، تحقيقات وفناوري است.
2,850,000 ریال 2,565,000 ریال