کتاب اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي | فروشگاه مدرسان شریف-
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

نوع محصول: کتاب‌های آموزشی

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

کد محصول: 36-10008776
840,000 ریال
756,000 ریال
مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 6
مؤلف دكتر حسين ميرسعيد قاضي (عضو هيأت علمي دانشگاه تهران)
تعداد صفحات 320

جهت خرید کتاب الکترونیکی مربوطه بروی تصویر زیر کلیک کنید

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸ جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود => بخش محصولات قابل دانلود)مراجعه نمایید.

جهت دانلود فایل خریداری شده حداقل 24 ساعت از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

 

 

 «تقدیم به همسر عزیزم و پاره‌ای از بلور زندگیم پارمین عزیز»

با توجه به اینکه «شناخت اصول اساسی مهندسی صنایع غذایی و طراحی کارخانجات» از ملزومات آموزش متخصصان صنایع غذایی می‌باشد،

این درس به عنوان یکی از مهمترین دروس مطرح در آزمون‌های کارشناسی ارشد صنایع غذایی قرار دارد؛ همچنين در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است.

 همچنين در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است.

لذا فهم دقیق آن و تسلط بر مسائل و نحوه حل آنها در وقت کمی که در آزمون به آن تعلق می‌گیرد می‌تواند کمک شایانی به موفقیت داوطلبان و فاصله گرفتن آنها از سایر شرکت کنندگان آزمون کند.

دانشجويان عزيز كتاب مورد نظر داراي ويژگي‌هاي زير مي‌باشد:

1ـ تمام مطالب و مفاهيم درسي به صورت كامل توضيح داده شده است و براي فهم بهتر شما دانشجويان عزيز بعد از پايان هر مبحث چندين سؤال در قالب تست‌های چهارگزینه‌‌ای قرار داده شده است.

2ـ در پايان هر فصل تست‌هاي كنكورهاي دانشگاه سراسري و آزاد قرار داده شده است لازم به ذكر است كه پاسخ‌هاي اين تست‌ها تشريحي مي‌باشد. نقطه قوت اين روش در اين است كه دانشجو اولاً به صورت صددرصد با تست‌هاي كنكور هر فصل آشنا مي‌شود و ثانياً كاربرد مطالب را به صورت عيني در تست‌هاي بيان شده مشاهده مي‌نمايد.

3ـ در پايان هر فصل يك آزمون قرار داده شده است كه دانشجو با حل كردن اين تست‌ها به نقاط ضعف و قوت خود پي برده و مي‌تواند براي رفع نقاط ضعف خود اقدام نمايد.

4ـ به دليل وجود نكات متنوع و زيادي كه در اين درس وجود دارد براي اينكه شما دانشجويان عزيز بتوانيد به تمامي نكات اشراف كامل داشته باشيد تنها راه‌حل را در اين ديدم كه تست‌هاي گوناگون و متنوع در اين كتاب گنجانده شود تا شما با تمام نمونه‌هايي كه مي‌تواند به عنوان سؤال در كنكور مطرح شود آشنا شويد و در برخي مباحث به علت مهم بودن و پيچيده بودن مطلب ترجيح دادم كه چندين تست تقريباً مشابه را در كنار هم قرار دهم تا شما با حل اين تست‌ها توانايي پاسخ دادن به سؤالات مربوطه را در آزمون‌ها داشته باشيد.

در انتهاي كتاب، سؤالات آزمون‌های سراسري 98ـ 92 با پاسخ كاملاً تشريحي و 3 مرحله آزمون خودسنجي در سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) ارائه شده است. پاسخ اين 3 مرحله آزمون خودسنجي را مي‌توانيد در سايت www.modaresanesharif.ac.ir مشاهده نماييد.

دانشجوي عزيز باتوجه به ويژگي‌هاي بيان شده در مورد كتاب اذعان مي‌دارم كه اين كتاب يكي از منحصر به فردترين كتب موجود در بازار مي‌باشد و شما دانشجوي محترم با مطالعه اين كتاب توانايي آن را پيدا خواهيد كرد كه به سادگي تست‌هاي مربوط به اين درس را در آزمون‌هاي كارشناسي ارشد پاسخ بدهيد.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است كمال تشكر و امتنان را داشته باشم.

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هر چه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند كمال تشكر را دارم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب‌نظران و دانشجويان تقاضا دارم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

 «تقدیم به همسر عزیزم و پاره‌ای از بلور زندگیم پارمین عزیز»

با توجه به اینکه «شناخت اصول اساسی مهندسی صنایع غذایی و طراحی کارخانجات» از ملزومات آموزش متخصصان صنایع غذایی می‌باشد،

این درس به عنوان یکی از مهمترین دروس مطرح در آزمون‌های کارشناسی ارشد صنایع غذایی قرار دارد؛ همچنين در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است.

 همچنين در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است.

لذا فهم دقیق آن و تسلط بر مسائل و نحوه حل آنها در وقت کمی که در آزمون به آن تعلق می‌گیرد می‌تواند کمک شایانی به موفقیت داوطلبان و فاصله گرفتن آنها از سایر شرکت کنندگان آزمون کند.

دانشجويان عزيز كتاب مورد نظر داراي ويژگي‌هاي زير مي‌باشد:

1ـ تمام مطالب و مفاهيم درسي به صورت كامل توضيح داده شده است و براي فهم بهتر شما دانشجويان عزيز بعد از پايان هر مبحث چندين سؤال در قالب تست‌های چهارگزینه‌‌ای قرار داده شده است.

2ـ در پايان هر فصل تست‌هاي كنكورهاي دانشگاه سراسري و آزاد قرار داده شده است لازم به ذكر است كه پاسخ‌هاي اين تست‌ها تشريحي مي‌باشد. نقطه قوت اين روش در اين است كه دانشجو اولاً به صورت صددرصد با تست‌هاي كنكور هر فصل آشنا مي‌شود و ثانياً كاربرد مطالب را به صورت عيني در تست‌هاي بيان شده مشاهده مي‌نمايد.

3ـ در پايان هر فصل يك آزمون قرار داده شده است كه دانشجو با حل كردن اين تست‌ها به نقاط ضعف و قوت خود پي برده و مي‌تواند براي رفع نقاط ضعف خود اقدام نمايد.

4ـ به دليل وجود نكات متنوع و زيادي كه در اين درس وجود دارد براي اينكه شما دانشجويان عزيز بتوانيد به تمامي نكات اشراف كامل داشته باشيد تنها راه‌حل را در اين ديدم كه تست‌هاي گوناگون و متنوع در اين كتاب گنجانده شود تا شما با تمام نمونه‌هايي كه مي‌تواند به عنوان سؤال در كنكور مطرح شود آشنا شويد و در برخي مباحث به علت مهم بودن و پيچيده بودن مطلب ترجيح دادم كه چندين تست تقريباً مشابه را در كنار هم قرار دهم تا شما با حل اين تست‌ها توانايي پاسخ دادن به سؤالات مربوطه را در آزمون‌ها داشته باشيد.

در انتهاي كتاب، سؤالات آزمون‌های سراسري 98ـ 92 با پاسخ كاملاً تشريحي و 3 مرحله آزمون خودسنجي در سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) ارائه شده است. پاسخ اين 3 مرحله آزمون خودسنجي را مي‌توانيد در سايت www.modaresanesharif.ac.ir مشاهده نماييد.

دانشجوي عزيز باتوجه به ويژگي‌هاي بيان شده در مورد كتاب اذعان مي‌دارم كه اين كتاب يكي از منحصر به فردترين كتب موجود در بازار مي‌باشد و شما دانشجوي محترم با مطالعه اين كتاب توانايي آن را پيدا خواهيد كرد كه به سادگي تست‌هاي مربوط به اين درس را در آزمون‌هاي كارشناسي ارشد پاسخ بدهيد.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است كمال تشكر و امتنان را داشته باشم.

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هر چه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند كمال تشكر را دارم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب‌نظران و دانشجويان تقاضا دارم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

 

مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 6
مؤلف دكتر حسين ميرسعيد قاضي (عضو هيأت علمي دانشگاه تهران)
تعداد صفحات 320
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

تکنولوژی مواد غذایی جلد اول

هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است. کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است. هر بخش دارای فصول مجزا می‌باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.
1,500,000 ریال 1,350,000 ریال

تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

940,000 ریال 846,000 ریال

مجموعه سوالات آزمون های علوم و صنایع غذایی(99-90)

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

1,600,000 ریال 1,440,000 ریال

زبان تخصصی صنایع غذایی

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

1,350,000 ریال 1,215,000 ریال