کتاب تکنولوژی مواد غذایی (جلد دوم) ارشد و دکتری | فروشگاه مدرسان شریف-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

تکنولوژی مواد غذایی (جلد دوم) ارشد و دکتری

نوع محصول: کتاب‌های فیزیکی

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

کد محصول: 36-10008765
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 4
مولف شکوفه برازنده ـ زهرا گودرزی ـ نسیم ابراهیم پور ـ زهرا قبادی
تعداد صفحات 352

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است.

جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است، هر بخش دارای فصول مجزا می­باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.

در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

در انتهای كتاب پاسخ تشریحی سؤالات ارشد و دکتری 98 به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجی با سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) كه پاسخ این سه مرحله آزمون خودسنجی در سایت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گردیده،‌ گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد دو به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نسیم ابراهیم­پور و خانم مهندس شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را خانم گلناز سلطانی و پاسخگویی به سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 98ـ91 را دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف بر عهده داشته‌اند.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم مرضیه میرزاخانی که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف كه رهنمودهای ایشان باعث ارتقای كتاب شده است سپاسگزاری ‌نماییم.  

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشكالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف)  تماس حاصل نمایند.

 

جهت خرید کتاب الکترونیکی مربوطه بروی تصویر زیر کلیک کنید

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸ جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود => بخش محصولات قابل دانلود)مراجعه نمایید.

جهت دانلود فایل خریداری شده حداقل 24 ساعت از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

 

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است.

جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است، هر بخش دارای فصول مجزا می­باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.

در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

در انتهای كتاب پاسخ تشریحی سؤالات ارشد و دکتری 98 به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجی با سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) كه پاسخ این سه مرحله آزمون خودسنجی در سایت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گردیده،‌ گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد دو به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نسیم ابراهیم­پور و خانم مهندس شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را خانم گلناز سلطانی و پاسخگویی به سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 98ـ91 را دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف بر عهده داشته‌اند.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم مرضیه میرزاخانی که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف كه رهنمودهای ایشان باعث ارتقای كتاب شده است سپاسگزاری ‌نماییم.  

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشكالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف)  تماس حاصل نمایند.

 
مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 4
مولف شکوفه برازنده ـ زهرا گودرزی ـ نسیم ابراهیم پور ـ زهرا قبادی
تعداد صفحات 352
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

تکنولوژی مواد غذایی (جلد اول) ارشد و دکتری

هدف اصلی از نگارش کتاب تکنولوژی مواد غذایی ، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.کتاب تکنولوژی مواد غذایی در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است.هر بخش کتاب تکنولوژی مواد غذایی دارای فصول مجزا می‌باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.
1,500,000 ریال 1,350,000 ریال

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ارشد

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

زبان تخصصی صنایع غذایی ارشد

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

یادگیری 504 واژه انگلیسی ارشد و دکتری

کتاب یادگیری 504 واژه انگلیسی ارشد و دکتری حاصل تحقيق مولف در زمينه تصويرسازي ذهني و تجربه وی بر روي ساختن تصاوير ذهني جهت يادگيري سريع و هميشگي لغات زبان انگليسي مي‌باشد.
2,850,000 ریال 2,565,000 ریال