کتاب مجموعه سوالات و پاسخ های تشریحی آزمون های علوم و صنایع غذایی ارشد | بانک تست | مدرسان شریف-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

مجموعه سوالات و پاسخ های تشریحی آزمون های ارشد علوم و صنایع غذایی 99 -90

نوع محصول: کتاب‌های فیزیکی

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

کد محصول: 36-10009441
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1400
نوبت چاپ 9
مولف مهندس حسين نامي ـ دكتر حسين ميرسعيدقاضي ـ مهندس مسعود هماپورـ دكتر عليرضا شهاب لواساني ـ مهندس گلناز سلطاني
تعداد صفحات 378

افزايش روزافزون فارغ التحصيلان دوره‌هاي كارشناسي و اشتياق آنها براي ورود به دوره‌هاي كارشناسي ارشد و كمبود كتب آمادگي آزمون‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته هدف اصلي نگارش اين كتاب مي‌باشد.

كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخ‌های تشريحي آزمون‌هاي رشته علوم و مهندسيصنايع غذايي از سال 99ـ 90 مي‌باشد. از آنجايي كه پاسخ‌ سؤالات اين كتاب به صورت تشريحي آورده شده است، لذا اين كتاب مجموعه‌اي است كه مي‌تواند در فرصت كوتاه مطالب درسي اين رشته را تا حدودي به دانشجو آموزش داده و وسيله‌اي است تا دانشجو بتواند مروري بر آموخته‌هاي قبلي خود داشته باشد.

كتاب حاضر حاصل تجربه سال‌ها تدريس و تأليف در حوزه كارشناسي ارشد توسط مؤلفان مي‌باشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزينه صحيح منحصر به فرد است.

اساتيد محترمي كه تهيه اين مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:

1ـ دكتر عليرضا شهاب لواساني پاسخگويي به سؤالات درس زبان عمومي و تخصصي سال 90را به عهده داشته‌اند.

2ـ مهندس حسين نامي پاسخگويي به سؤالات درس رياضيات را به عهده داشته‌اند.

3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگويي به سؤالات دروس شيمي مواد غذايي و ميكروبيولوژي سال 90 را به عهده داشته‌اند.

4ـ مهندس گلناز سلطاني پاسخگويي به سؤالات درس تكنولوژي مواد غذايي سال 90 را به عهده داشته‌اند.

5 ـ دكتر حسين ميرسعيد قاضي پاسخگويي به سؤالات درس اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي  سال 90 را به عهده داشته‌اند.

اميدواريم مطالعه اين كتاب شما داوطلبان عزيز را جهت رسيدن به هدفتان ياري نمايد.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.  

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هرچه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند كمال تشكر و امتنان را داريم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

جهت خرید کتاب الکترونیکی مربوطه بروی تصویر زیر کلیک کنید

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸ جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود => بخش محصولات قابل دانلود)مراجعه نمایید.

جهت دانلود فایل خریداری شده حداقل 24 ساعت از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

 

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

افزايش روزافزون فارغ التحصيلان دوره‌هاي كارشناسي و اشتياق آنها براي ورود به دوره‌هاي كارشناسي ارشد و كمبود كتب آمادگي آزمون‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته هدف اصلي نگارش اين كتاب مي‌باشد.

كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخ‌های تشريحي آزمون‌هاي رشته علوم و مهندسيصنايع غذايي از سال 99ـ 90 مي‌باشد. از آنجايي كه پاسخ‌ سؤالات اين كتاب به صورت تشريحي آورده شده است، لذا اين كتاب مجموعه‌اي است كه مي‌تواند در فرصت كوتاه مطالب درسي اين رشته را تا حدودي به دانشجو آموزش داده و وسيله‌اي است تا دانشجو بتواند مروري بر آموخته‌هاي قبلي خود داشته باشد.

كتاب حاضر حاصل تجربه سال‌ها تدريس و تأليف در حوزه كارشناسي ارشد توسط مؤلفان مي‌باشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزينه صحيح منحصر به فرد است.

اساتيد محترمي كه تهيه اين مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:

1ـ دكتر عليرضا شهاب لواساني پاسخگويي به سؤالات درس زبان عمومي و تخصصي سال 90را به عهده داشته‌اند.

2ـ مهندس حسين نامي پاسخگويي به سؤالات درس رياضيات را به عهده داشته‌اند.

3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگويي به سؤالات دروس شيمي مواد غذايي و ميكروبيولوژي سال 90 را به عهده داشته‌اند.

4ـ مهندس گلناز سلطاني پاسخگويي به سؤالات درس تكنولوژي مواد غذايي سال 90 را به عهده داشته‌اند.

5 ـ دكتر حسين ميرسعيد قاضي پاسخگويي به سؤالات درس اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي  سال 90 را به عهده داشته‌اند.

اميدواريم مطالعه اين كتاب شما داوطلبان عزيز را جهت رسيدن به هدفتان ياري نمايد.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.  

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هرچه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند كمال تشكر و امتنان را داريم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

مشخصات محصولات
سال چاپ 1400
نوبت چاپ 9
مولف مهندس حسين نامي ـ دكتر حسين ميرسعيدقاضي ـ مهندس مسعود هماپورـ دكتر عليرضا شهاب لواساني ـ مهندس گلناز سلطاني
تعداد صفحات 378
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ارشد

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

تکنولوژی مواد غذایی (جلد اول) ارشد و دکتری

هدف اصلی از نگارش کتاب تکنولوژی مواد غذایی ، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.کتاب تکنولوژی مواد غذایی در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است.هر بخش کتاب تکنولوژی مواد غذایی دارای فصول مجزا می‌باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.
1,500,000 ریال 1,350,000 ریال

تکنولوژی مواد غذایی (جلد دوم) ارشد و دکتری

توجه ويژه : اين کتاب ديگر به صورت فيزيکي چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونيکي ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پايين صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس مي باشد.


شايان ذکر اينکه، درصورت تمايل به نسخه فيزيکي مي توانيد از طريق خريد بسته آموزشي کامل (پکيج کتب عمومي و تخصصي به همراه آزمونهاي آزمايشي) و يا فقط آزمونها اقدام نمائيد.

به عبارتي، از اين کتاب در حد نياز صرفاً براي داوطلباني که بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونها را ثبت نام مي نمايند تکثير و ارسال خواهد شد.


جهت خريد بسته آموزشي کامل و يا فقط آزمونهاي آزمايشي مي توانيد از طريق لينک ذيل اقدام نمائيد:


1- شعب و دفاتر نمايندگي فعال مؤسسه در سراسر کشور کليک کنيد.


2- فروشگاه آنلاين مدرسان شريف کليک کنيد.

حل سوالات ریاضی عمومی 1 و 2 ارشد بدون دخالت دست (روش رد گزینه ها)

كتاب حل سوالات ریاضی عمومی 1 و 2 بدون دخالت دست که پیش رو دارید، اولين كتاب حل سؤال‌هاي رياضي عمومي (1) و (2) به روش رد گزينه‌ها و بسیار ساده می باشد که به شما با هر سطح علمی این امکان را می دهدسوالات ریاضی عمومی را خیلی ساده حل کنید و از درس ریاضی لذت ببرید.
950,000 ریال 855,000 ریال