افزايش روزافزون فارغ التحصيلان دورههاي كارشناسي و اشتياق آنها براي ورود به دورههاي كارشناسي ارشد و كمبود كتب آمادگي آزمونهاي كارشناسي ارشد ناپيوسته هدف اصلي نگارش اين كتاب ميباشد.
كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهای تشريحي آزمونهاي رشته علوم و مهندسيصنايع غذايي از سال 99ـ 90 ميباشد. از آنجايي كه پاسخ سؤالات اين كتاب به صورت تشريحي آورده شده است، لذا اين كتاب مجموعهاي است كه ميتواند در فرصت كوتاه مطالب درسي اين رشته را تا حدودي به دانشجو آموزش داده و وسيلهاي است تا دانشجو بتواند مروري بر آموختههاي قبلي خود داشته باشد.
كتاب حاضر حاصل تجربه سالها تدريس و تأليف در حوزه كارشناسي ارشد توسط مؤلفان ميباشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزينه صحيح منحصر به فرد است.
اساتيد محترمي كه تهيه اين مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:
1ـ دكتر عليرضا شهاب لواساني پاسخگويي به سؤالات درس زبان عمومي و تخصصي سال 90را به عهده داشتهاند.
2ـ مهندس حسين نامي پاسخگويي به سؤالات درس رياضيات را به عهده داشتهاند.
3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگويي به سؤالات دروس شيمي مواد غذايي و ميكروبيولوژي سال 90 را به عهده داشتهاند.
4ـ مهندس گلناز سلطاني پاسخگويي به سؤالات درس تكنولوژي مواد غذايي سال 90 را به عهده داشتهاند.
5 ـ دكتر حسين ميرسعيد قاضي پاسخگويي به سؤالات درس اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي سال 90 را به عهده داشتهاند.
اميدواريم مطالعه اين كتاب شما داوطلبان عزيز را جهت رسيدن به هدفتان ياري نمايد.
در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري نماييم.
همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هرچه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند كمال تشكر و امتنان را داريم.
يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و يا با شماره تلفن 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف) تماس حاصل نمايند.