فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف
منوی اصلی
جستجو
ورود/ثبت نام
پیگیری پستی سفارشات
راهنمای فروشگاه
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید.
آزمونهاي مقطع كارداني به كارشناسي دانشگاه آزاد و سراسري از جمله آزمونهايي است كه داوطلب براي شركت در آنها و كسب موفقيت نياز به كتب كمك آموزشي دارد. تاكنون كتاب فيزيك ويژه داوطلبان رشتههاي «عمران ـ معدن ـ صنايع غذايي و بهداشت» يا نگاشته نشده و يا اينكه درصورت نگاشته شدن ديگر نميتوانند باتوجه به تغيير مباحث كنكور نياز داوطلبان را تأمين كنند. داوطلبان رشتههاي مذكور توجه داشته باشند از آنجا كه حجم مطالب فيزيك كه براي آزمونشان در نظر گرفته شده شامل مباحث (مكانيك ـ نوسان ـ امواج ـ اپتيك ـ فشار و ترموديناميك) و براي رشتههاي صنايع غذايي و بهداشت علاوه بر مباحث مذكور مطالعه دقيق 3 حلد اول كتاب فيزيك مؤلف عزيز جناب آقاي هاليدي است و اين كار تقريباً نشدني است ، مؤلفين را بر آن داشت تا مجموعه زير را كه حاصل سالها تجربه در زمينه آموزش بوده در اختيارشان قرار دهند. كتاب حاضر ، كه توسط دوستان عزيزم جناب آقاي مهندس حسين نامي و استاد بابك قاضي زاده و بنده نوشته شده است از محدود كتابها در زمينه كنكور است كه نكات زير در آن رعايت شده است:1ـ هر فصل با مطالب به صورت طبقهبندي شده به همراه نكات ويژه با حل مثالهاي تشريحي آغاز شده است.2ـ در قسمت دوم هر فصل سئوالات مربوط به آزمونهاي دورههاي گذشته دانشگاههاي سراسري و آزاد به همراه پاسخنامه تشريحي آمده است.3ـ در قسمت سوم هر فصل نيز آزمون مربوط به فصل آورده است كه به عقيده مؤلفين و دپارتمان فيزيك مؤسسه مدرسان شريف براي تكميل و تفهيم مطالب و مباحث هر فصل كافي است.4ـ در پايان كتاب نيز سئوالات آزمون كارداني به كارشناسي كنكورهاي سراسري و آزاد 1388 به همراه پاسخ تشريحي ارائه شده است.لازم به ذكر است دانشجويان گروه بهداشت و صنايع غذايي جلد (1) كتاب فيزيك الكتريسيته و مغناطيس آقاي مهندس حسين نامي را مطالعه فرمايند.همانطوريكه ذكر شد كتاب حاضر شامل مباحث زيادي است اگرچه براي نگارش آن تلاش زيادي شده است ولي ميتوان گفت كه ميتواند داراي اشكال باشد لذا از همه اساتيد و دانشجويان محترم انتظار آن را ميتوان داشت كه جهت بهبود كيفيت و خدمتي بيشتر و بهتر در اين زمينه با نظرات سازندهشان ما را ياري فرمايند.در پايان لازم است از واحد تأليف و تايپ مؤسسه مدرسان شريف كه در هر چه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند كمال تشكر را داشته باشم.همچنين از مديريت محترم مؤسسه مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است كمال تشكر و امتنان را دارم.يقيناً هر اثري توأم با خطايي است لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا دارم هرگونه اشكالي رااز طريق شماره پيام كوتاه 10008387 اطلاع دهند و يا با شماره تلفنهاي «5 ـ 66946960» (روابط عمومي مؤسسه مدرسان شريف) تماس حاصل نمايند. قبلاً از همكاري شما كمال تشكر را دارم.