مدرسان شریف | کارشناسی ارشد - دکتری و کاردانی به کارشناسی-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف| تکنولوژی مواد غذایی
 
جستجوی پیشرفته

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم

هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
کد محصول: 32-10008414
قیمت با تخفیف
940,000 ریال
846,000 ریال
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1398
نوبت چاپ 3
مؤلف شکوفه برازنده ـ زهرا گودرزی ـ نسیم ابراهیم¬پور ـ زهرا قبادی
تعداد صفحات 352

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است. هر بخش دارای فصول مجزا می­باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

در انتهاي كتاب پاسخ تشریحی سؤالات ارشد و دکتری 98 به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجي با سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) كه پاسخ اين سه مرحله آزمون خودسنجي در سايت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گرديده،‌ گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد دو به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نسیم ابراهیم­پور و خانم مهندس شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را خانم گلناز سلطانی و پاسخگویی به سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 98ـ91 را دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف بر عهده داشته‌اند.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم مرضیه میرزاخانی که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.  

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است. هر بخش دارای فصول مجزا می­باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

در انتهاي كتاب پاسخ تشریحی سؤالات ارشد و دکتری 98 به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجي با سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) كه پاسخ اين سه مرحله آزمون خودسنجي در سايت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گرديده،‌ گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد دو به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نسیم ابراهیم­پور و خانم مهندس شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را خانم گلناز سلطانی و پاسخگویی به سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 98ـ91 را دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف بر عهده داشته‌اند.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم مرضیه میرزاخانی که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.  

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

مشخصات محصولات
سال چاپ 1398
نوبت چاپ 3
مؤلف شکوفه برازنده ـ زهرا گودرزی ـ نسیم ابراهیم¬پور ـ زهرا قبادی
تعداد صفحات 352
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

تکنولوژی مواد غذایی جلد اول

هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع کارشناسی ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
940,000 ریال 846,000 ریال

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

این کتاب شامل توضیح تمام مطالب و مفاهيم درسي به همراه مثال، تست‌هاي كنكوردانشگاه سراسري و آزاد با پاسخ های تشریحی و آزمون خودسنجی برای داوطلبان می باشد.
420,000 ریال 378,000 ریال

زبان تخصصی صنایع غذایی

هر فصل این کتاب شامل متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی، لغات تخصصی و عمومی این رشته با مترادف انگلیسی و فارسی و تستهای تألیفی با پاسخ تشریحی می باشد.
275,000 ریال 247,500 ریال

استعداد تحصیلی دکتری (ویژه تمام گروه ها به جز گروه فنی و مهندسی)

در کتاب استعداد تحصیلی دکتری مدرسان شریف با توجه به نوع سوالات در تمام گروه های آزمایشی سعی شده با توجه به اهمیت و نوع مباحث، مطالب آموزشی مناسب از کتاب های داخلی و خارجی گردآوری شود.
980,000 ریال 882,000 ریال