کتاب مجموعه سوالات آزمون‌هاي صنايع غذايي | بانک تست | مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

مجموعه سوالات آزمون های علوم و صنایع غذایی(99-90)

نوع محصول: کتاب‌های آموزشی
كتاب حاضر شامل سوالات و پاسخهاي تشريحي آزمونهاي سراسری سالهای گذشته مي‌باشد. این کتاب کمک می کند دانشجو در مدت زمان کوتاهی آموخته‌هاي قبلي خود را مرور نمايد.
کد محصول: 32-10009321
قیمت با تخفیف
1,600,000 ریال
1,440,000 ریال
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 8
مؤلف مهندس حسين نامي ـ دكتر حسين ميرسعيدقاضي ـ مهندس مسعود هماپورـ دكتر عليرضا شهاب لواساني ـ مهندس گلناز سلطاني
تعداد صفحات 378

افزايش روزافزون فارغ التحصيلان دوره‌هاي كارشناسي و اشتياق آنها براي ورود به دوره‌هاي كارشناسي ارشد و كمبود كتب آمادگي آزمون‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته هدف اصلي نگارش اين كتاب مي‌باشد.

كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخ‌های تشريحي آزمون‌هاي رشته علوم و مهندسيصنايع غذايي از سال 99ـ 90 مي‌باشد. از آنجايي كه پاسخ‌ سؤالات اين كتاب به صورت تشريحي آورده شده است، لذا اين كتاب مجموعه‌اي است كه مي‌تواند در فرصت كوتاه مطالب درسي اين رشته را تا حدودي به دانشجو آموزش داده و وسيله‌اي است تا دانشجو بتواند مروري بر آموخته‌هاي قبلي خود داشته باشد.

كتاب حاضر حاصل تجربه سال‌ها تدريس و تأليف در حوزه كارشناسي ارشد توسط مؤلفان مي‌باشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزينه صحيح منحصر به فرد است.

اساتيد محترمي كه تهيه اين مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:

1ـ دكتر عليرضا شهاب لواساني پاسخگويي به سؤالات درس زبان عمومي و تخصصي سال 90را به عهده داشته‌اند.

2ـ مهندس حسين نامي پاسخگويي به سؤالات درس رياضيات را به عهده داشته‌اند.

3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگويي به سؤالات دروس شيمي مواد غذايي و ميكروبيولوژي سال 90 را به عهده داشته‌اند.

4ـ مهندس گلناز سلطاني پاسخگويي به سؤالات درس تكنولوژي مواد غذايي سال 90 را به عهده داشته‌اند.

5 ـ دكتر حسين ميرسعيد قاضي پاسخگويي به سؤالات درس اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي  سال 90 را به عهده داشته‌اند.

اميدواريم مطالعه اين كتاب شما داوطلبان عزيز را جهت رسيدن به هدفتان ياري نمايد.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.  

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هرچه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند كمال تشكر و امتنان را داريم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

افزايش روزافزون فارغ التحصيلان دوره‌هاي كارشناسي و اشتياق آنها براي ورود به دوره‌هاي كارشناسي ارشد و كمبود كتب آمادگي آزمون‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته هدف اصلي نگارش اين كتاب مي‌باشد.

كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخ‌های تشريحي آزمون‌هاي رشته علوم و مهندسيصنايع غذايي از سال 99ـ 90 مي‌باشد. از آنجايي كه پاسخ‌ سؤالات اين كتاب به صورت تشريحي آورده شده است، لذا اين كتاب مجموعه‌اي است كه مي‌تواند در فرصت كوتاه مطالب درسي اين رشته را تا حدودي به دانشجو آموزش داده و وسيله‌اي است تا دانشجو بتواند مروري بر آموخته‌هاي قبلي خود داشته باشد.

كتاب حاضر حاصل تجربه سال‌ها تدريس و تأليف در حوزه كارشناسي ارشد توسط مؤلفان مي‌باشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزينه صحيح منحصر به فرد است.

اساتيد محترمي كه تهيه اين مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:

1ـ دكتر عليرضا شهاب لواساني پاسخگويي به سؤالات درس زبان عمومي و تخصصي سال 90را به عهده داشته‌اند.

2ـ مهندس حسين نامي پاسخگويي به سؤالات درس رياضيات را به عهده داشته‌اند.

3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگويي به سؤالات دروس شيمي مواد غذايي و ميكروبيولوژي سال 90 را به عهده داشته‌اند.

4ـ مهندس گلناز سلطاني پاسخگويي به سؤالات درس تكنولوژي مواد غذايي سال 90 را به عهده داشته‌اند.

5 ـ دكتر حسين ميرسعيد قاضي پاسخگويي به سؤالات درس اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي  سال 90 را به عهده داشته‌اند.

اميدواريم مطالعه اين كتاب شما داوطلبان عزيز را جهت رسيدن به هدفتان ياري نمايد.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.  

همچنين از واحد تأليف و تايپ انتشارات مدرسان شريف كه در هرچه بهتر شدن اين كتاب از هيچ كوششي دريغ نورزيدند كمال تشكر و امتنان را داريم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف)  تماس حاصل نمايند.

مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 8
مؤلف مهندس حسين نامي ـ دكتر حسين ميرسعيدقاضي ـ مهندس مسعود هماپورـ دكتر عليرضا شهاب لواساني ـ مهندس گلناز سلطاني
تعداد صفحات 378
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

کتاب حاضر تمام مطالب و مفاهيم درسي را به صورت كامل توضيح داده است و براي فهم بهتر شما بعد از پايان هر مبحث چندين سؤال در قالب تست‌های چهارگزینه‌‌ای قرار داده شده است.
840,000 ریال 756,000 ریال

تکنولوژی مواد غذایی جلد اول

هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
1,500,000 ریال 1,350,000 ریال

حل سوالات ریاضی عمومی 1 و 2 بدون دخالت دست (روش رد گزینه ها)

كتابی که پیش رو دارید، اولين كتاب حل سؤال‌هاي رياضي عمومي (1) و (2) به روش رد گزينه‌هاست.
300,000 ریال 270,000 ریال

تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است و هر بخش دارای فصول مجزا می­باشد
940,000 ریال 846,000 ریال