کتاب مجموعه سوالات آزمون‌هاي صنايع غذايي | بانک تست | مدرسان شریف-
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

مجموعه سوالات آزمون های علوم و صنایع غذایی(99-90) (EBook)

كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخ‌های تشریحی آزمون‌های رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی از سال 99ـ 90 می‌باشد. از آنجایی كه پاسخ‌ سؤالات این كتاب به صورت تشریحی آورده شده است، لذا این كتاب مجموعه‌ای است كه می‌تواند در فرصت كوتاه مطالب درسی این رشته را تا حدودی به دانشجو آموزش داده و وسیله‌ای است تا دانشجو بتواند مروری بر آموخته‌های قبلی خود داشته باشد.
کد محصول: 37-10010117
970,000 ریال
i h

راهنمای استفاده از محصولات الکترونیکی (EBook)کلیک کنید - PDF

 

مشتری گرامی جهت خارج کردن نرم افزار از حالت زیپ شده از رمز ذیل استفاده کنید:

رمز فایل زیپ شده بالاس پلیر:

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸ جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود -> بخش محصولات قابل دانلود) مراجعه نمایید لازم بذکر است حداقل باید 24 ساعت کاری از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

شرایط استفاده :

* محصول به صورت (PDF) ارائه نمی شود.

* محصول قابلیت پرینت،پرینت اسکرین،اسکرین شات و اشتراک گذاری را ندارد.

* محصول در لپ تاپ و یا کامپیوتر شخصی قابل نصب بوده و در سیستم های تحت شبکه مانند: اداره جات رسمی قابل نصب نمی باشد.

* این نرم افزار قابلیت نصب بر روی تمامی سیستم عامل های ویندوزی و اندرویدی را دارد و به صورت مکرر قابل نصب بوده اما به محض فعال نمودن لایسنس یا کد امنیتی، دیگر قابلیت اجرا بر روی دستگاه دیگری را ندارد.

* کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ دارای ویندوز ۷ به بالا باشد (ویندوز آپدیت شود).

* قابل نصب برروی اندروید بالای ۶ می باشد.

* در سیستم عامل IOS و MAC قابل اجرا نمی باشد.

* در صورت استفاده از مانیتور دوم و یا وصل کردن لپ تاپ به تلوزیون نرم افزاربه صورت اتوماتیک از دسترس خارج می شود.

* لازم بذکر است تاریخ انقضاء محصول الکترونیکی دوسال پس از خرید می باشد.

 

راهنمای استفاده از محصولات الکترونیک

 

لطفاً جهت استفاده از کتب یا پکیج های الکترونیکی(ebook) مراحل ذیل را طی کنید:

 

1)پس از خرید از فروشگاه اینترنتی وارد حساب کاربری شوید.(تصویر 1)

 

2) در سمت راست گزینه محصولات قابل دانلود را کلیک کنید.(تصویر 2 )

 

3)در اینجا کتابهای خریداری شده شما نمایش داده می شود که مقابل هر کتاب 2 آیتم وجود دارد. دانلود و دانلود مجوز. لطفاً هر دو گزینه را دانلود کنید. (تصویر 3)

 

4)گزینه دانلود را کلیک کنید در صفحه جدید که باز می شود تیک توافق نامه مشتری (ماده 9 قانون کپی رایت) را بزنید و دکمه قرمز رنگ ادامه را کلیک کنید.(تصویر4)

 

5)فایل زیپ برای شما دانلود میشود(تصویر 5)

 

 

6) سپس مجدد به حساب کاربری رفته و دانلود مجوز را نیز دانلود کنید. لایسنس کتاب الکترونیکی و رمز فایل زیپ شده در این فایل موجود می باشد. رمز rar را کپی کنید(تصویر 6)

 

 

7)فایل زیپ دانلود شده را در مسیر دلخواه یا در پوشه ای در یکی از درایوها به نام مدرسان کپی نمایید. سپس روی فایل راست کلیک کرده و گزینه extract here را بزنید.(تصویر7)

 

 

8) پیام پسورد خود را وارد کنید می آید. رمز کپی شده را در محل مربوطه paste نمایید (تصویر 8)

 

 

9)نرم افزار از حالت زیپ خارج شده را باز کنید و مراحل نصب را مطابق شکل های ذیل تکمیل کنید:

الف)روی فایلbalas player setup.exe دبل کلیک کنید. مراحل نصب نرم افزار شروع می شود.

 

 

 

 

 

نرم افزار نصب شده و روی دسک تاپ شما قرار دارد. نرم افزار را باز کنید

گزینه موافقم را مطابق شکل ذیل کلیک کنید.

 

دقت کنید که لوکیشن سیستم شما باید ایران باشد.

 

 

کد ملی و شماره همراه خود را بدون صفر وارد کنید. رمز فعال سازی به این شماره پیامک خواهد شد. سپس نام و نام خانوادگی و ایمیل خود را وارد نمایید. در مرحله بعد لایسنس محصول خریداری شده را وارد کنید.

 

 

 

 

کد فعالسازی برای شما ارسال میشود وارد کرده و در بخش محصولات مدرسان شریف کتابهای خریداری شده شما قابل دانلود و استفاده می باشد.

 

 

 

 

برای دانلود هر بخش روی گزینه دانلود کلیک کنید

 

مشخصات محصولات
سال چاپ 1400
نوبت چاپ 1
مؤلف مهندس حسين نامي ـ دكتر حسين ميرسعيدقاضي ـ مهندس مسعود هماپورـ دكتر عليرضا شهاب لواساني ـ مهندس گلناز سلطاني
تعداد صفحات 378

افزایش روزافزون فارغ التحصیلان دوره‌های كارشناسی و اشتیاق آنها برای ورود به دوره‌های كارشناسی ارشد و كمبود كتب آمادگی آزمون‌های كارشناسی ارشد ناپیوسته هدف اصلی نگارش این كتاب می‌باشد.

كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخ‌های تشریحی آزمون‌های رشته علوم و مهندسیصنایع غذایی از سال 99ـ 90 می‌باشد. از آنجایی كه پاسخ‌ سؤالات این كتاب به صورت تشریحی آورده شده است، لذا این كتاب مجموعه‌ای است كه می‌تواند در فرصت كوتاه مطالب درسی این رشته را تا حدودی به دانشجو آموزش داده و وسیله‌ای است تا دانشجو بتواند مروری بر آموخته‌های قبلی خود داشته باشد.

كتاب حاضر حاصل تجربه سال‌ها تدریس و تألیف در حوزه كارشناسی ارشد توسط مؤلفان می‌باشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزینه صحیح منحصر به فرد است.

اساتید محترمی كه تهیه این مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:

1ـ دكتر علیرضا شهاب لواسانی پاسخگویی به سؤالات درس زبان عمومی و تخصصی سال 90را به عهده داشته‌اند.

2ـ مهندس حسین نامی پاسخگویی به سؤالات درس ریاضیات را به عهده داشته‌اند.

3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگویی به سؤالات دروس شیمی مواد غذایی و میكروبیولوژی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

4ـ مهندس گلناز سلطانی پاسخگویی به سؤالات درس تكنولوژی مواد غذایی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

5 ـ دكتر حسین میرسعید قاضی پاسخگویی به سؤالات درس اصول طراحی كارخانجات و مهندسی صنایع غذایی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

امیدواریم مطالعه این كتاب شما داوطلبان عزیز را جهت رسیدن به هدفتان یاری نماید.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف كه رهنمودهای ایشان باعث ارتقای كتاب شده است سپاسگزاری ‌نماییم.

همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف كه در هرچه بهتر شدن این كتاب از هیچ كوششی دریغ نورزیدند كمال تشكر و امتنان را داریم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشكالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف) تماس حاصل نمایند.

 
0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

افزایش روزافزون فارغ التحصیلان دوره‌های كارشناسی و اشتیاق آنها برای ورود به دوره‌های كارشناسی ارشد و كمبود كتب آمادگی آزمون‌های كارشناسی ارشد ناپیوسته هدف اصلی نگارش این كتاب می‌باشد.

كتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخ‌های تشریحی آزمون‌های رشته علوم و مهندسیصنایع غذایی از سال 99ـ 90 می‌باشد. از آنجایی كه پاسخ‌ سؤالات این كتاب به صورت تشریحی آورده شده است، لذا این كتاب مجموعه‌ای است كه می‌تواند در فرصت كوتاه مطالب درسی این رشته را تا حدودی به دانشجو آموزش داده و وسیله‌ای است تا دانشجو بتواند مروری بر آموخته‌های قبلی خود داشته باشد.

كتاب حاضر حاصل تجربه سال‌ها تدریس و تألیف در حوزه كارشناسی ارشد توسط مؤلفان می‌باشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزینه صحیح منحصر به فرد است.

اساتید محترمی كه تهیه این مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:

1ـ دكتر علیرضا شهاب لواسانی پاسخگویی به سؤالات درس زبان عمومی و تخصصی سال 90را به عهده داشته‌اند.

2ـ مهندس حسین نامی پاسخگویی به سؤالات درس ریاضیات را به عهده داشته‌اند.

3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگویی به سؤالات دروس شیمی مواد غذایی و میكروبیولوژی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

4ـ مهندس گلناز سلطانی پاسخگویی به سؤالات درس تكنولوژی مواد غذایی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

5 ـ دكتر حسین میرسعید قاضی پاسخگویی به سؤالات درس اصول طراحی كارخانجات و مهندسی صنایع غذایی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

امیدواریم مطالعه این كتاب شما داوطلبان عزیز را جهت رسیدن به هدفتان یاری نماید.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف كه رهنمودهای ایشان باعث ارتقای كتاب شده است سپاسگزاری ‌نماییم.

همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف كه در هرچه بهتر شدن این كتاب از هیچ كوششی دریغ نورزیدند كمال تشكر و امتنان را داریم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشكالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف) تماس حاصل نمایند.

 
مشخصات محصولات
سال چاپ 1400
نوبت چاپ 1
مؤلف مهندس حسين نامي ـ دكتر حسين ميرسعيدقاضي ـ مهندس مسعود هماپورـ دكتر عليرضا شهاب لواساني ـ مهندس گلناز سلطاني
تعداد صفحات 378
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

تکنولوژی مواد غذایی جلد اول (EBook)

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است. هر بخش دارای فصول مجزا می‌باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.
930,000 ریال

مجموعه سؤالات و پاسخ‌های تشريحی علوم و مهندسی صنایع غذایی کد 2412 دكتری1401-1396 (EBook)

این کتاب مجموعه سوالات و پاسخنامه تشريحی آزمون دکتری سراسری شامل زبان انگلیسی،استعداد تحصیلی و مجموعه دروس تخصصی می باشد.
730,000 ریال