افزایش روزافزون فارغالتحصیلان دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آنها برای ورود به دورههای کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمونهای ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است.
جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است، هر بخش دارای فصول مجزا میباشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.
در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.
در انتهای کتاب پاسخ تشریحی سؤالات ارشد و دکتری 98 به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجی با سطوح A (ساده)، B (متوسط) و C (سخت) که پاسخ این سه مرحله آزمون خودسنجی در سایت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گردیده، گنجانده شده است.
مسئولیت تألیف بخشهای ارائهشده در جلد دو به شرح زیر است:
1ـ خانم مهندس زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشتهاند.
2ـ خانم مهندس زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشتهاند.
3ـ خانم مهندس نسیم ابراهیمپور و خانم مهندس شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشتهاند.
لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را خانم گلناز سلطانی و پاسخگویی به سؤالات آزمونهای کارشناسی ارشد و دکتری سالهای 98ـ91 را دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف بر عهده داشتهاند.
جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم مرضیه میرزاخانی که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.
در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است سپاسگزاری نماییم.
یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و یا با شماره تلفن 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف) تماس حاصل نمایند.