کتاب تکنولوژی مواد غذایی (جلد دوم) ارشد و دکتری | فروشگاه مدرسان شریف-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

کتاب تکنولوژی مواد غذایی ( جلد دوم ) ارشد و دکتری

نوع محصول: کتاب‌های فیزیکی

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کد محصول: 36-10008765
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 4
مولف شکوفه برازنده ـ زهرا گودرزی ـ نسیم ابراهیم پور ـ زهرا قبادی
تعداد صفحات 352

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است.

جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است، هر بخش دارای فصول مجزا می­باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.

در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

در انتهای کتاب پاسخ تشریحی سؤالات ارشد و دکتری 98 به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجی با سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) که پاسخ این سه مرحله آزمون خودسنجی در سایت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گردیده،‌ گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد دو به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نسیم ابراهیم­پور و خانم مهندس شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را خانم گلناز سلطانی و پاسخگویی به سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 98ـ91 را دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف بر عهده داشته‌اند.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم مرضیه میرزاخانی که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است سپاسگزاری ‌نماییم.  

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف)  تماس حاصل نمایند.

 

جهت خرید کتاب الکترونیکی مربوطه بروی تصویر زیر کلیک کنید

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸ جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود => بخش محصولات قابل دانلود)مراجعه نمایید.

جهت دانلود فایل خریداری شده حداقل 24 ساعت از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

 

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است. هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است.

جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است، هر بخش دارای فصول مجزا می­باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.

در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

در انتهای کتاب پاسخ تشریحی سؤالات ارشد و دکتری 98 به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجی با سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) که پاسخ این سه مرحله آزمون خودسنجی در سایت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گردیده،‌ گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد دو به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نسیم ابراهیم­پور و خانم مهندس شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را خانم گلناز سلطانی و پاسخگویی به سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 98ـ91 را دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف بر عهده داشته‌اند.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم مرضیه میرزاخانی که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است سپاسگزاری ‌نماییم.  

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف)  تماس حاصل نمایند.

 
مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 4
مولف شکوفه برازنده ـ زهرا گودرزی ـ نسیم ابراهیم پور ـ زهرا قبادی
تعداد صفحات 352
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

کتاب تکنولوژی مواد غذایی ( جلد اول ) ارشد و دکتری

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ارشد

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی ارشد

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب یادگیری 504 واژه انگلیسی ارشد و دکتری

کتاب یادگیری 504 واژه انگلیسی، با ترکیب چندین تکنیک آموزشی و بر اساس جدیدترین روش‌هاي آموزشی روز دنیا ارائه شده تا سهم کوچکی در به حداقل رساندن زمان یادگیری و به خاطرسپاری شما داشته باشد.
5,450,000 ریال 4,905,000 ریال