افزایش روزافزون فارغ التحصیلان دورههای کارشناسی و اشتیاق آنها برای ورود به دورههای کارشناسی ارشد و کمبود کتب آمادگی آزمونهای کارشناسی ارشد ناپیوسته هدف اصلی نگارش این کتاب میباشد.
کتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخهای تشریحی آزمونهای رشته علوم و مهندسیصنایع غذایی از سال 99ـ 90 میباشد. از آنجایی که پاسخ سؤالات این کتاب به صورت تشریحی آورده شده است، لذا این کتاب مجموعهای است که میتواند در فرصت کوتاه مطالب درسی این رشته را تا حدودی به دانشجو آموزش داده و وسیلهای است تا دانشجو بتواند مروری بر آموختههای قبلی خود داشته باشد.
کتاب حاضر حاصل تجربه سالها تدریس و تألیف در حوزه کارشناسی ارشد توسط مؤلفان میباشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزینه صحیح منحصر به فرد است.
اساتید محترمی که تهیه این مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:
1ـ دکتر علیرضا شهاب لواسانی پاسخگویی به سؤالات درس زبان عمومی و تخصصی سال 90را به عهده داشتهاند.
2ـ مهندس حسین نامی پاسخگویی به سؤالات درس ریاضیات را به عهده داشتهاند.
3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگویی به سؤالات دروس شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی سال 90 را به عهده داشتهاند.
4ـ مهندس گلناز سلطانی پاسخگویی به سؤالات درس تکنولوژی مواد غذایی سال 90 را به عهده داشتهاند.
5 ـ دکتر حسین میرسعید قاضی پاسخگویی به سؤالات درس اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی سال 90 را به عهده داشتهاند.
امیدواریم مطالعه این کتاب شما داوطلبان عزیز را جهت رسیدن به هدفتان یاری نماید.
در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است سپاسگزاری نماییم.
همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف که در هرچه بهتر شدن این کتاب از هیچ کوششی دریغ نورزیدند کمال تشکر و امتنان را داریم.
یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و یا با شماره تلفن 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف) تماس حاصل نمایند.