کتاب مجموعه سوالات و پاسخ های تشریحی آزمون های علوم و صنایع غذایی ارشد | بانک تست | مدرسان شریف-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

کتاب مجموعه سوالات و پاسخ های تشریحی آزمون های ارشد علوم و صنایع غذایی 1399 - 1390

نوع محصول: کتاب‌های فیزیکی

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کد محصول: 36-10009441
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1400
نوبت چاپ 9
مولف مهندس حسين نامي ـ دكتر حسين ميرسعيدقاضي ـ مهندس مسعود هماپورـ دكتر عليرضا شهاب لواساني ـ مهندس گلناز سلطاني
تعداد صفحات 378

افزایش روزافزون فارغ التحصیلان دوره‌های کارشناسی و اشتیاق آنها برای ورود به دوره‌های کارشناسی ارشد و کمبود کتب آمادگی آزمون‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته هدف اصلی نگارش این کتاب می‌باشد.

کتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخ‌های تشریحی آزمون‌های رشته علوم و مهندسیصنایع غذایی از سال 99ـ 90 می‌باشد. از آنجایی که پاسخ‌ سؤالات این کتاب به صورت تشریحی آورده شده است، لذا این کتاب مجموعه‌ای است که می‌تواند در فرصت کوتاه مطالب درسی این رشته را تا حدودی به دانشجو آموزش داده و وسیله‌ای است تا دانشجو بتواند مروری بر آموخته‌های قبلی خود داشته باشد.

کتاب حاضر حاصل تجربه سال‌ها تدریس و تألیف در حوزه کارشناسی ارشد توسط مؤلفان می‌باشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزینه صحیح منحصر به فرد است.

اساتید محترمی که تهیه این مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:

1ـ دکتر علیرضا شهاب لواسانی پاسخگویی به سؤالات درس زبان عمومی و تخصصی سال 90را به عهده داشته‌اند.

2ـ مهندس حسین نامی پاسخگویی به سؤالات درس ریاضیات را به عهده داشته‌اند.

3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگویی به سؤالات دروس شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

4ـ مهندس گلناز سلطانی پاسخگویی به سؤالات درس تکنولوژی مواد غذایی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

5 ـ دکتر حسین میرسعید قاضی پاسخگویی به سؤالات درس اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی  سال 90 را به عهده داشته‌اند.

امیدواریم مطالعه این کتاب شما داوطلبان عزیز را جهت رسیدن به هدفتان یاری نماید.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است سپاسگزاری ‌نماییم.  

همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف که در هرچه بهتر شدن این کتاب از هیچ کوششی دریغ نورزیدند کمال تشکر و امتنان را داریم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف)  تماس حاصل نمایند.

جهت خرید کتاب الکترونیکی مربوطه بروی تصویر زیر کلیک کنید

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸ جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود => بخش محصولات قابل دانلود)مراجعه نمایید.

جهت دانلود فایل خریداری شده حداقل 24 ساعت از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

 

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

افزایش روزافزون فارغ التحصیلان دوره‌های کارشناسی و اشتیاق آنها برای ورود به دوره‌های کارشناسی ارشد و کمبود کتب آمادگی آزمون‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته هدف اصلی نگارش این کتاب می‌باشد.

کتاب حاضر شامل سؤالات و پاسخ‌های تشریحی آزمون‌های رشته علوم و مهندسیصنایع غذایی از سال 99ـ 90 می‌باشد. از آنجایی که پاسخ‌ سؤالات این کتاب به صورت تشریحی آورده شده است، لذا این کتاب مجموعه‌ای است که می‌تواند در فرصت کوتاه مطالب درسی این رشته را تا حدودی به دانشجو آموزش داده و وسیله‌ای است تا دانشجو بتواند مروری بر آموخته‌های قبلی خود داشته باشد.

کتاب حاضر حاصل تجربه سال‌ها تدریس و تألیف در حوزه کارشناسی ارشد توسط مؤلفان می‌باشد و به لحاظ روش حل و انتخاب گزینه صحیح منحصر به فرد است.

اساتید محترمی که تهیه این مجموعه را به عهده داشتند عبارتند از:

1ـ دکتر علیرضا شهاب لواسانی پاسخگویی به سؤالات درس زبان عمومی و تخصصی سال 90را به عهده داشته‌اند.

2ـ مهندس حسین نامی پاسخگویی به سؤالات درس ریاضیات را به عهده داشته‌اند.

3ـ مهندس مسعود هماپور پاسخگویی به سؤالات دروس شیمی مواد غذایی و میکروبیولوژی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

4ـ مهندس گلناز سلطانی پاسخگویی به سؤالات درس تکنولوژی مواد غذایی سال 90 را به عهده داشته‌اند.

5 ـ دکتر حسین میرسعید قاضی پاسخگویی به سؤالات درس اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی  سال 90 را به عهده داشته‌اند.

امیدواریم مطالعه این کتاب شما داوطلبان عزیز را جهت رسیدن به هدفتان یاری نماید.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است سپاسگزاری ‌نماییم.  

همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف که در هرچه بهتر شدن این کتاب از هیچ کوششی دریغ نورزیدند کمال تشکر و امتنان را داریم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف)  تماس حاصل نمایند.

مشخصات محصولات
سال چاپ 1400
نوبت چاپ 9
مولف مهندس حسين نامي ـ دكتر حسين ميرسعيدقاضي ـ مهندس مسعود هماپورـ دكتر عليرضا شهاب لواساني ـ مهندس گلناز سلطاني
تعداد صفحات 378
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ارشد

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب تکنولوژی مواد غذایی ( جلد اول ) ارشد و دکتری

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب تکنولوژی مواد غذایی ( جلد دوم ) ارشد و دکتری

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب حل سوالات ریاضی عمومی 1 و 2 ارشد ( بدون دخالت دست روش رد گزینه ها )

کتاب حل سوالات ریاضی عمومی 1 و 2 بدون دخالت دست که پیش رو دارید، اولین کتاب حل سؤال‌های ریاضی عمومی (1) و (2) به روش رد گزینه‌ها و بسیار ساده می باشد که به شما با هر سطح علمی این امکان را می دهدسوالات ریاضی عمومی را خیلی ساده حل کنید و از درس ریاضی لذت ببرید.
950,000 ریال 855,000 ریال