کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی ارشد | فروشگاه مدرسان شریف-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی ارشد

نوع محصول: کتاب‌های فیزیکی

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کد محصول: 36-10009390
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 6
مولف مهندس زهره بصيرت ـ دكتر سيد عليرضا شهاب لواساني
تعداد صفحات 354

سپاس پروردگاری را که یاری نمود تا بتوانیم کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی آزمون کارشناسی ارشد را پیشکش علاقمندان کنم. در طرح این کتاب سعی شده است از متون تخصصی و لغاتی استفاده شود که به بالاترین میزان در کلیه منابع زبان اصلی این رشته به کار رفته­اند. هر فصل این کتاب از 4 قسمت تشکیل شده است، در قسمت اول، متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی آنها آورده شده است، در ترجمه متون سعی شده است متن برای خواننده قابل فهم باشد و تا حد ممکن از ترجمه ادبی پرهیز شده است. در قسمت دوم، لغات تخصصی و بعضاً عمومی که در کتابها و مقالات تخصصی این رشته بسیار مورد استفاده قرار می­گیرند، آورده شده­اند. مترادف انگلیسی و فارسی هر لغت در ادامه درج شده­اند. برای فهم بهتر لغات و بدست آوردن ایده­ای در مورد نحوه استفاده از آنها، جمله مرتبط با هر لغت نیز به کار رفته است. در قسمت سوم، تست‌های تألیفی و پاسخ تشریحی آنها را خواهید یافت.

لازم به ذکر است مسئولیت پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری تا سال 90 را آقای دکتر سیدعلیرضا شهاب لواسانی بر عهده داشتند.

در انتهای کتاب سؤالات و پاسخ تشریحی آزمون‌‌های کارشناسی ارشد 1399ـ 1390 و 3 مرحله آزمون خودسنجی با سطوح A (ساده)، B (متوسط) و C (سخت) گنجانده شده که پاسخ این سه مرحله آزمون خودسنجی در سایت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گردیده‌ است.

در پایان از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است کمال تشکر و امتنان را داریم.

همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف که در هر چه بهتر شدن این کتاب از هیچ کوششی دریغ نورزیدند سپاسگزاریم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف) تماس حاصل نمایند.

جهت خرید کتاب الکترونیکی مربوطه بروی تصویر زیر کلیک کنید

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸ جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود => بخش محصولات قابل دانلود)مراجعه نمایید.

جهت دانلود فایل خریداری شده حداقل 24 ساعت از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

 

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

سپاس پروردگاری را که یاری نمود تا بتوانیم کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی آزمون کارشناسی ارشد را پیشکش علاقمندان کنم. در طرح این کتاب سعی شده است از متون تخصصی و لغاتی استفاده شود که به بالاترین میزان در کلیه منابع زبان اصلی این رشته به کار رفته­اند. هر فصل این کتاب از 4 قسمت تشکیل شده است، در قسمت اول، متون مربوط به هر فصل با ترجمه فارسی آنها آورده شده است، در ترجمه متون سعی شده است متن برای خواننده قابل فهم باشد و تا حد ممکن از ترجمه ادبی پرهیز شده است. در قسمت دوم، لغات تخصصی و بعضاً عمومی که در کتابها و مقالات تخصصی این رشته بسیار مورد استفاده قرار می­گیرند، آورده شده­اند. مترادف انگلیسی و فارسی هر لغت در ادامه درج شده­اند. برای فهم بهتر لغات و بدست آوردن ایده­ای در مورد نحوه استفاده از آنها، جمله مرتبط با هر لغت نیز به کار رفته است. در قسمت سوم، تست‌های تألیفی و پاسخ تشریحی آنها را خواهید یافت.

لازم به ذکر است مسئولیت پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری تا سال 90 را آقای دکتر سیدعلیرضا شهاب لواسانی بر عهده داشتند.

در انتهای کتاب سؤالات و پاسخ تشریحی آزمون‌‌های کارشناسی ارشد 1399ـ 1390 و 3 مرحله آزمون خودسنجی با سطوح A (ساده)، B (متوسط) و C (سخت) گنجانده شده که پاسخ این سه مرحله آزمون خودسنجی در سایت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گردیده‌ است.

در پایان از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است کمال تشکر و امتنان را داریم.

همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف که در هر چه بهتر شدن این کتاب از هیچ کوششی دریغ نورزیدند سپاسگزاریم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف) تماس حاصل نمایند.

مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 6
مولف مهندس زهره بصيرت ـ دكتر سيد عليرضا شهاب لواساني
تعداد صفحات 354
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

کتاب تکنولوژی مواد غذایی ( جلد اول ) ارشد و دکتری

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ارشد

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب تکنولوژی مواد غذایی ( جلد دوم ) ارشد و دکتری

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب زبان عمومی ارشد

کتاب زبان عمومی ارشد به امید برداشتن گامی درجهت ارتقای سطح آموزشی کشور تهیه شده و شامل مباحث درس زبان انگلیسی منطبق بر سرفصل های مصوب وزارت علوم، تحقیقات وفناوری است.
2,850,000 ریال 2,565,000 ریال