کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ارشد | فروشگاه مدرسان شریف-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ارشد

نوع محصول: کتاب‌های فیزیکی

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کد محصول: 36-10008776
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 6
مولف دكتر حسين ميرسعيد قاضي (عضو هيأت علمي دانشگاه تهران)
تعداد صفحات 320

با توجه به اینکه «شناخت اصول اساسی مهندسی صنایع غذایی و طراحی کارخانجات» از ملزومات آموزش متخصصان صنایع غذایی می‌باشد،

این درس به عنوان یکی از مهمترین دروس مطرح در آزمون‌های کارشناسی ارشد صنایع غذایی قرار دارد؛ همچنین در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است.

 همچنین در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است.

لذا فهم دقیق آن و تسلط بر مسائل و نحوه حل آنها در وقت کمی که در آزمون به آن تعلق می‌گیرد می‌تواند کمک شایانی به موفقیت داوطلبان و فاصله گرفتن آنها از سایر شرکت کنندگان آزمون کند.

دانشجویان عزیز کتاب مورد نظر دارای ویژگی‌های زیر می‌باشد:

1ـ تمام مطالب و مفاهیم درسی به صورت کامل توضیح داده شده است و برای فهم بهتر شما دانشجویان عزیز بعد از پایان هر مبحث چندین سؤال در قالب تست‌های چهارگزینه‌‌ای قرار داده شده است.

2ـ در پایان هر فصل تست‌های کنکورهای دانشگاه سراسری و آزاد قرار داده شده است لازم به ذکر است که پاسخ‌های این تست‌ها تشریحی می‌باشد. نقطه قوت این روش در این است که دانشجو اولاً به صورت صددرصد با تست‌های کنکور هر فصل آشنا می‌شود و ثانیاً کاربرد مطالب را به صورت عینی در تست‌های بیان شده مشاهده می‌نماید.

3ـ در پایان هر فصل یک آزمون قرار داده شده است که دانشجو با حل کردن این تست‌ها به نقاط ضعف و قوت خود پی برده و می‌تواند برای رفع نقاط ضعف خود اقدام نماید.

4ـ به دلیل وجود نکات متنوع و زیادی که در این درس وجود دارد برای اینکه شما دانشجویان عزیز بتوانید به تمامی نکات اشراف کامل داشته باشید تنها راه‌حل را در این دیدم که تست‌های گوناگون و متنوع در این کتاب گنجانده شود تا شما با تمام نمونه‌هایی که می‌تواند به عنوان سؤال در کنکور مطرح شود آشنا شوید و در برخی مباحث به علت مهم بودن و پیچیده بودن مطلب ترجیح دادم که چندین تست تقریباً مشابه را در کنار هم قرار دهم تا شما با حل این تست‌ها توانایی پاسخ دادن به سؤالات مربوطه را در آزمون‌ها داشته باشید.

در انتهای کتاب، سؤالات آزمون‌های سراسری 98ـ 92 با پاسخ کاملاً تشریحی و 3 مرحله آزمون خودسنجی در سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) ارائه شده است. پاسخ این 3 مرحله آزمون خودسنجی را می‌توانید در سایت www.modaresanesharif.ac.ir مشاهده نمایید.

دانشجوی عزیز باتوجه به ویژگی‌های بیان شده در مورد کتاب اذعان می‌دارم که این کتاب یکی از منحصر به فردترین کتب موجود در بازار می‌باشد و شما دانشجوی محترم با مطالعه این کتاب توانایی آن را پیدا خواهید کرد که به سادگی تست‌های مربوط به این درس را در آزمون‌های کارشناسی ارشد پاسخ بدهید.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است کمال تشکر و امتنان را داشته باشم.

همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف که در هر چه بهتر شدن این کتاب از هیچ کوششی دریغ نورزیدند کمال تشکر را دارم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب‌نظران و دانشجویان تقاضا دارم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف)  تماس حاصل نمایند.

جهت خرید کتاب الکترونیکی مربوطه بروی تصویر زیر کلیک کنید

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸ جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود => بخش محصولات قابل دانلود)مراجعه نمایید.

جهت دانلود فایل خریداری شده حداقل 24 ساعت از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

 

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

با توجه به اینکه «شناخت اصول اساسی مهندسی صنایع غذایی و طراحی کارخانجات» از ملزومات آموزش متخصصان صنایع غذایی می‌باشد،

این درس به عنوان یکی از مهمترین دروس مطرح در آزمون‌های کارشناسی ارشد صنایع غذایی قرار دارد؛ همچنین در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است.

 همچنین در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است.

لذا فهم دقیق آن و تسلط بر مسائل و نحوه حل آنها در وقت کمی که در آزمون به آن تعلق می‌گیرد می‌تواند کمک شایانی به موفقیت داوطلبان و فاصله گرفتن آنها از سایر شرکت کنندگان آزمون کند.

دانشجویان عزیز کتاب مورد نظر دارای ویژگی‌های زیر می‌باشد:

1ـ تمام مطالب و مفاهیم درسی به صورت کامل توضیح داده شده است و برای فهم بهتر شما دانشجویان عزیز بعد از پایان هر مبحث چندین سؤال در قالب تست‌های چهارگزینه‌‌ای قرار داده شده است.

2ـ در پایان هر فصل تست‌های کنکورهای دانشگاه سراسری و آزاد قرار داده شده است لازم به ذکر است که پاسخ‌های این تست‌ها تشریحی می‌باشد. نقطه قوت این روش در این است که دانشجو اولاً به صورت صددرصد با تست‌های کنکور هر فصل آشنا می‌شود و ثانیاً کاربرد مطالب را به صورت عینی در تست‌های بیان شده مشاهده می‌نماید.

3ـ در پایان هر فصل یک آزمون قرار داده شده است که دانشجو با حل کردن این تست‌ها به نقاط ضعف و قوت خود پی برده و می‌تواند برای رفع نقاط ضعف خود اقدام نماید.

4ـ به دلیل وجود نکات متنوع و زیادی که در این درس وجود دارد برای اینکه شما دانشجویان عزیز بتوانید به تمامی نکات اشراف کامل داشته باشید تنها راه‌حل را در این دیدم که تست‌های گوناگون و متنوع در این کتاب گنجانده شود تا شما با تمام نمونه‌هایی که می‌تواند به عنوان سؤال در کنکور مطرح شود آشنا شوید و در برخی مباحث به علت مهم بودن و پیچیده بودن مطلب ترجیح دادم که چندین تست تقریباً مشابه را در کنار هم قرار دهم تا شما با حل این تست‌ها توانایی پاسخ دادن به سؤالات مربوطه را در آزمون‌ها داشته باشید.

در انتهای کتاب، سؤالات آزمون‌های سراسری 98ـ 92 با پاسخ کاملاً تشریحی و 3 مرحله آزمون خودسنجی در سطوح A (ساده)،  B (متوسط) و C (سخت) ارائه شده است. پاسخ این 3 مرحله آزمون خودسنجی را می‌توانید در سایت www.modaresanesharif.ac.ir مشاهده نمایید.

دانشجوی عزیز باتوجه به ویژگی‌های بیان شده در مورد کتاب اذعان می‌دارم که این کتاب یکی از منحصر به فردترین کتب موجود در بازار می‌باشد و شما دانشجوی محترم با مطالعه این کتاب توانایی آن را پیدا خواهید کرد که به سادگی تست‌های مربوط به این درس را در آزمون‌های کارشناسی ارشد پاسخ بدهید.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است کمال تشکر و امتنان را داشته باشم.

همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف که در هر چه بهتر شدن این کتاب از هیچ کوششی دریغ نورزیدند کمال تشکر را دارم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب‌نظران و دانشجویان تقاضا دارم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir  ارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف)  تماس حاصل نمایند.

مشخصات محصولات
سال چاپ 1399
نوبت چاپ 6
مولف دكتر حسين ميرسعيد قاضي (عضو هيأت علمي دانشگاه تهران)
تعداد صفحات 320
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

کتاب تکنولوژی مواد غذایی ( جلد اول ) ارشد و دکتری

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب تکنولوژی مواد غذایی ( جلد دوم ) ارشد و دکتری

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب مجموعه سوالات و پاسخ های تشریحی آزمون های ارشد علوم و صنایع غذایی 1399 - 1390

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.

کتاب زبان تخصصی صنایع غذایی ارشد

توجه ویژه : این کتاب دیگر به صورت فیزیکی چاپ نخواهد شد و نسخه الکترونیکی ( آخرین بروز رسانی) آن هم اکنون در پایین صفحه در بخش (دانلود کامل کتاب) در دسترس می باشد.


شایان ذکر اینکه، درصورت تمایل به نسخه فیزیکی می توانید از طریق خرید بسته آموزشی کامل (پکیج کتب عمومی و تخصصی به همراه آزمونهای آزمایشی) و یا فقط آزمونها اقدام نمائید.

به عبارتی، از این کتاب در حد نیاز صرفاً برای داوطلبانی که بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونها را ثبت نام می نمایند تکثیر و ارسال خواهد شد.


جهت خرید بسته آموزشی کامل و یا فقط آزمونهای آزمایشی می توانید از طریق لینک ذیل اقدام نمائید:


1- شعب و دفاتر نمایندگی فعال مؤسسه در سراسر کشور کلیک کنید.


2- فروشگاه آنلاین مدرسان شریف کلیک کنید.