افزایش روزافزون فارغالتحصیلان دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آنها برای ورود به دورههای کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمونهای ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است.
هدف اصلی از نگارش این کتاب، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.
کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد اول شامل مباحث لبنیات، قند و روغن است.
هر بخش دارای فصول مجزا میباشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است.
در پایان هر فصل مجموعه سؤالات کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.
مسئولیت تألیف بخشهای ارائهشده در جلد یک به شرح زیر است:
1ـ خانم مهندس آسیه حسنزاده مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی لبنیات را به عهده داشتهاند.
2ـ خانم مهندس گلناز سلطانی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی قند و پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را به عهده داشتهاند.
3ـ خانم مهندس نیلوفر خراسانچی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی روغن را به عهده داشتهاند.
لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد و دکتری سالهای 99ـ 91 توسط دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف انجام شده است.
جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانمها مرضیه میرزاخانی و شکوفه برازنده که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.
در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف که رهنمودهای ایشان باعث ارتقای کتاب شده است سپاسگزاری نماییم.
یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب نظران و دانشجویان تقاضا داریم هرگونه اشکالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.ir ارسال کنند و یا با شماره تلفن 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف) تماس حاصل نمایند.