کتاب اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي | فروشگاه مدرسان شریف-
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی (EBook)

کتاب حاضر تمام مطالب و مفاهيم درسی را به صورت كامل توضيح داده است و براي فهم بهتر شما بعد از پايان هر مبحث چندين سؤال در قالب تست‌های چهارگزینه‌‌ای قرار داده شده است.
کد محصول: 37-10009617
840,000 ریال
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1400
نوبت چاپ 1
مؤلف دكتر حسين ميرسعيد قاضي (عضو هيأت علمي دانشگاه تهران)
تعداد صفحات 328

بسمه تعالی

«مقدمه مؤلف»

 

«تقدیم به همسر عزیزم و پاره‌ای از بلور زندگیم پارمین عزیز»

با توجه به اینکه «شناخت اصول اساسی مهندسی صنایع غذایی و طراحی کارخانجات» از ملزومات آموزش متخصصان
صنایع غذایی می‌باشد، این درس به عنوان یکی از مهمترین دروس مطرح در آزمون‌های کارشناسی ارشد صنایع غذایی قرار دارد؛ همچنین در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است. لذا فهم دقیق آن و تسلط بر مسائل و نحوه حل آنها در وقت کمی که در آزمون به آن تعلق می‌گیرد می‌تواند کمک شایانی به موفقیت داوطلبان و فاصله گرفتن آنها از سایر شرکت کنندگان آزمون کند.

دانشجویان عزیز كتاب مورد نظر دارای ویژگی‌های زیر می‌باشد:

1ـ تمام مطالب و مفاهیم درسی به صورت كامل توضیح داده شده است و برای فهم بهتر شما دانشجویان عزیز بعد از پایان هر مبحث چندین سؤال در قالب تست‌های چهارگزینه‌‌ای قرار داده شده است.

2ـ در پایان هر فصل تست‌های كنكورهای دانشگاه سراسری و آزاد قرار داده شده است لازم به ذكر است كه پاسخ‌های این تست‌ها تشریحی می‌باشد. نقطه قوت این روش در این است كه دانشجو اولاً به صورت صددرصد با تست‌های كنكور هر فصل آشنا می‌شود و ثانیاً كاربرد مطالب را به صورت عینی در تست‌های بیان شده مشاهده می‌نماید.

3ـ در پایان هر فصل یك آزمون قرار داده شده است كه دانشجو با حل كردن این تست‌ها به نقاط ضعف و قوت خود پی برده و می‌تواند برای رفع نقاط ضعف خود اقدام نماید.

4ـ به دلیل وجود نكات متنوع و زیادی كه در این درس وجود دارد برای اینكه شما دانشجویان عزیز بتوانید به تمامی نكات اشراف كامل داشته باشید تنها راه‌حل را در این دیدم كه تست‌های گوناگون و متنوع در این كتاب گنجانده شود تا شما با تمام نمونه‌هایی كه می‌تواند به عنوان سؤال در كنكور مطرح شود آشنا شوید و در برخی مباحث به علت مهم بودن و پیچیده بودن مطلب ترجیح دادم كه چندین تست تقریباً مشابه را در كنار هم قرار دهم تا شما با حل این تست‌ها توانایی پاسخ دادن به سؤالات مربوطه را در آزمون‌ها داشته باشید.

در انتهای كتاب، سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد 1400ـ 92 با پاسخ كاملاً تشریحی و 3 مرحله آزمون خودسنجی در سطوح C (ساده)،B (متوسط) و A (سخت) ارائه شده است. پاسخ این 3 مرحله آزمون خودسنجی را می‌توانید در سایت www.modaresanesharif.ac.ir مشاهده نمایید.

دانشجوی عزیز باتوجه به ویژگی‌های بیان شده در مورد كتاب اذعان می‌دارم كه این كتاب یكی از منحصر به فردترین كتب موجود در بازار می‌باشد و شما دانشجوی محترم با مطالعه این كتاب توانایی آن را پیدا خواهید كرد كه به سادگی تست‌های مربوط به این درس را در آزمون‌های كارشناسی ارشد پاسخ بدهید.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف كه رهنمودهای ایشان باعث ارتقای كتاب شده است كمال تشكر و امتنان را داشته باشم. همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف كه در هر چه بهتر شدن این كتاب از هیچ كوششی دریغ نورزیدند كمال تشكر را دارم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب‌نظران و دانشجویان تقاضا دارم هرگونه اشكالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.irارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف) تماس حاصل نمایند.

 

با آرزوی موفقیت

دكتر حسین میرسعید قاضی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)

راهنمای استفاده از محصولات الکترونیکی (EBook)کلیک کنید - PDF

 

مشتری گرامی جهت خارج کردن نرم افزار از حالت زیپ شده از رمز ذیل استفاده کنید:

رمز فایل زیپ شده بالاس پلیر : N00r3Yh03ins 

 

لطفا پس از ثبت سفارش در همان روز به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه ها در ساعت اداری ۹ تا ۱۸  جهت دریافت فایل دانلودی به (حساب کاربری خود -> بخش محصولات قابل دانلود) مراجعه نمایید لازم بذکر است حداقل باید 24 ساعت از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد.

شرایط استفاده :

* محصول به صورت (PDF) ارائه نمی شود.

* محصول قابلیت پرینت،پرینت اسکرین،اسکرین شات و اشتراک گذاری را ندارد.

* محصول در لپ تاپ و یا کامپیوتر شخصی قابل نصب بوده و در سیستم های تحت شبکه مانند: اداره جات رسمی قابل نصب نمی باشد.

* این نرم افزار قابلیت نصب بر روی تمامی سیستم عامل های ویندوزی و اندرویدی را دارد و به صورت مکرر قابل نصب بوده اما به محض فعال نمودن لایسنس یا کد امنیتی، دیگر قابلیت اجرا بر روی دستگاه دیگری را ندارد.

* کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ دارای ویندوز ۷ به بالا باشد (ویندوز آپدیت شود).

* قابل نصب برروی اندروید بالای ۶ می باشد.

*  در سیستم عامل IOS و MAC قابل اجرا نمی باشد.

* در صورت استفاده از مانیتور دوم و یا وصل کردن لپ تاپ به تلوزیون نرم افزاربه صورت اتوماتیک از دسترس خارج می شود.

* لازم بذکر است تاریخ انقضاء محصول الکترونیکی دوسال پس از خرید می باشد. 

 

راهنمای استفاده از محصولات الکترونیک

 

لطفاً جهت استفاده از کتب یا پکیج های الکترونیکی(ebook) مراحل ذیل را طی کنید:

 

1)پس از خرید از فروشگاه اینترنتی وارد حساب کاربری شوید.(تصویر 1)

 

2) در سمت راست گزینه محصولات قابل دانلود را کلیک کنید.(تصویر 2 )

 

 

3)در اینجا کتابهای خریداری شده شما نمایش داده می شود که مقابل هر کتاب 2 آیتم وجود دارد. دانلود و دانلود مجوز. لطفاً هر دو گزینه را دانلود کنید. (تصویر 3)

 

4)گزینه دانلود را کلیک کنید در صفحه جدید که باز می شود تیک توافق نامه مشتری (ماده 9 قانون کپی رایت) را بزنید و دکمه قرمز رنگ ادامه را کلیک کنید.(تصویر4)

 

5)فایل زیپ برای شما دانلود میشود(تصویر 5)

 

 

6) سپس مجدد به حساب کاربری رفته و دانلود مجوز را نیز دانلود کنید. رمز فایل زیپ و لایسنس در این فایل موجود می باشد. رمز rar را کپی کنید(تصویر 6)

 

 

7)فایل زیپ دانلود شده را در مسیر دلخواه یا در پوشه ای در یکی از درایوها به نام مدرسان کپی نمایید. سپس روی فایل راست کلیک کرده و گزینه extract here را بزنید.(تصویر7)

 

 

8) پیام پسورد خود را وارد کنید می آید. رمز کپی شده را در محل مربوطه paste نمایید (تصویر 8)

 

 

 9)نرم افزار از حالت زیپ خارج شده را باز کنید و مراحل نصب را مطابق شکل های ذیل تکمیل کنید:

الف)روی فایلbalas player setup.exe دبل کلیک کنید. مراحل نصب نرم افزار شروع می شود.

 

 

 

 

 

نرم افزار نصب شده و روی دسک تاپ شما قرار دارد. نرم افزار را باز کنید

گزینه موافقم را مطابق شکل ذیل کلیک کنید.

 

 

دقت کنید که لوکیشن سیستم شما باید ایران باشد.

 

 

کد ملی و شماره همراه خود را بدون صفر وارد کنید. رمز فعال سازی به این شماره پیامک خواهد شد. سپس نام و نام خانوادگی و ایمیل خود را وارد نمایید. در مرحله بعد لایسنس محصول خریداری شده را وارد کنید.

 

 

 

 

کد فعالسازی برای شما ارسال میشود وارد کرده و در بخش محصولات مدرسان شریف کتابهای خریداری شده شما قابل دانلود و استفاده می باشد.

 

 

 

 

برای دانلود هر بخش روی گزینه دانلود کلیک کنید

 

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

بسمه تعالی

«مقدمه مؤلف»

 

«تقدیم به همسر عزیزم و پاره‌ای از بلور زندگیم پارمین عزیز»

با توجه به اینکه «شناخت اصول اساسی مهندسی صنایع غذایی و طراحی کارخانجات» از ملزومات آموزش متخصصان
صنایع غذایی می‌باشد، این درس به عنوان یکی از مهمترین دروس مطرح در آزمون‌های کارشناسی ارشد صنایع غذایی قرار دارد؛ همچنین در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است. لذا فهم دقیق آن و تسلط بر مسائل و نحوه حل آنها در وقت کمی که در آزمون به آن تعلق می‌گیرد می‌تواند کمک شایانی به موفقیت داوطلبان و فاصله گرفتن آنها از سایر شرکت کنندگان آزمون کند.

دانشجویان عزیز كتاب مورد نظر دارای ویژگی‌های زیر می‌باشد:

1ـ تمام مطالب و مفاهیم درسی به صورت كامل توضیح داده شده است و برای فهم بهتر شما دانشجویان عزیز بعد از پایان هر مبحث چندین سؤال در قالب تست‌های چهارگزینه‌‌ای قرار داده شده است.

2ـ در پایان هر فصل تست‌های كنكورهای دانشگاه سراسری و آزاد قرار داده شده است لازم به ذكر است كه پاسخ‌های این تست‌ها تشریحی می‌باشد. نقطه قوت این روش در این است كه دانشجو اولاً به صورت صددرصد با تست‌های كنكور هر فصل آشنا می‌شود و ثانیاً كاربرد مطالب را به صورت عینی در تست‌های بیان شده مشاهده می‌نماید.

3ـ در پایان هر فصل یك آزمون قرار داده شده است كه دانشجو با حل كردن این تست‌ها به نقاط ضعف و قوت خود پی برده و می‌تواند برای رفع نقاط ضعف خود اقدام نماید.

4ـ به دلیل وجود نكات متنوع و زیادی كه در این درس وجود دارد برای اینكه شما دانشجویان عزیز بتوانید به تمامی نكات اشراف كامل داشته باشید تنها راه‌حل را در این دیدم كه تست‌های گوناگون و متنوع در این كتاب گنجانده شود تا شما با تمام نمونه‌هایی كه می‌تواند به عنوان سؤال در كنكور مطرح شود آشنا شوید و در برخی مباحث به علت مهم بودن و پیچیده بودن مطلب ترجیح دادم كه چندین تست تقریباً مشابه را در كنار هم قرار دهم تا شما با حل این تست‌ها توانایی پاسخ دادن به سؤالات مربوطه را در آزمون‌ها داشته باشید.

در انتهای كتاب، سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد 1400ـ 92 با پاسخ كاملاً تشریحی و 3 مرحله آزمون خودسنجی در سطوح C (ساده)،B (متوسط) و A (سخت) ارائه شده است. پاسخ این 3 مرحله آزمون خودسنجی را می‌توانید در سایت www.modaresanesharif.ac.ir مشاهده نمایید.

دانشجوی عزیز باتوجه به ویژگی‌های بیان شده در مورد كتاب اذعان می‌دارم كه این كتاب یكی از منحصر به فردترین كتب موجود در بازار می‌باشد و شما دانشجوی محترم با مطالعه این كتاب توانایی آن را پیدا خواهید كرد كه به سادگی تست‌های مربوط به این درس را در آزمون‌های كارشناسی ارشد پاسخ بدهید.

در پایان لازم است از مدیریت محترم انتشارات مدرسان شریف كه رهنمودهای ایشان باعث ارتقای كتاب شده است كمال تشكر و امتنان را داشته باشم. همچنین از واحد تألیف و تایپ انتشارات مدرسان شریف كه در هر چه بهتر شدن این كتاب از هیچ كوششی دریغ نورزیدند كمال تشكر را دارم.

یقیناً هر اثری توأم با خطایی است؛ لذا از تمامی صاحب‌نظران و دانشجویان تقاضا دارم هرگونه اشكالی را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.irارسال کنند و یا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومی انتشارات مدرسان شریف) تماس حاصل نمایند.

 

با آرزوی موفقیت

دكتر حسین میرسعید قاضی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران)

مشخصات محصولات
سال چاپ 1400
نوبت چاپ 1
مؤلف دكتر حسين ميرسعيد قاضي (عضو هيأت علمي دانشگاه تهران)
تعداد صفحات 328
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

زبان عمومی ارشد (EBook)

کتاب زبان عمومی ارشد به اميد برداشتن گامي درجهت ارتقای سطح آموزشی كشور تهيه شده و شامل مباحث درس زبان انگليسی منطبق بر سرفصل های مصوب وزارت علوم، تحقيقات وفناوری است.
1,290,000 ریال

زبان تخصصی صنایع (EBook)

كتاب حاضر ، بيش از آنكه رويكرد آموزشی و گام به گام داشته باشد و ادعا كند كه تمام آنچه را در آزمون نياز خواهيد داشت يكجا گرد آورده‌ است.
750,000 ریال

تکنولوژی مواد غذایی جلد دوم (EBook)

کتاب حاضر در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است و هر بخش دارای فصول مجزا می ­باشد
960,000 ریال

میکروبیولوژی (EBook)

این کتاب مجموعه‌ای از اصلی‌ترین مباحث علم میکروب شناسی به انضمام سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد سراسری و آزاد به همراه پاسخ های کاملا تشریحی می‌باشد.
1,400,000 ریال