کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی ارشد و دکتری| فروشگاه مدرسان شریف-فروشگاه آنلاین مدرسان شریف
 

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

فروشگاه آنلاین مدرسان شریف

فـــــروشـــــگاه آنــــلایـــــن مــــــدرســـــان شــریــف

جستجوی پیشرفته

جستجو

پیگیری پستی سفارشات

راهنمای فروشگاه

کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی (جلد دوم ) ارشد و دکتری

کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است. هر بخش دارای فصول مجزا می باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.
کد محصول: 37-10011315

مجوز استفاده دو تا سیستم عامل(یک شخص)

1,550,000 ریال
i h
مشخصات محصولات
سال چاپ 1403
نوبت چاپ 2
مولف شکوفه برازنده ـ زهرا گودرزی ـ نسیم ابراهیم پور ـ زهرا قبادی
تعداد صفحات 388

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است.

هدف اصلی از نگارش کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است. هر بخش دارای فصول مجزا می­باشد.

متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

در انتهاي کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری 1402ـ1398 با پاسخ‌های کاملاً تشریحی به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجي با سطوح A (ساده)،B (متوسط) و C (سخت) كه پاسخ اين سه مرحله آزمون خودسنجي در سايت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گرديده،‌ گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد دو به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نسیم ابراهیم­پور و خانم مهندس شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را خانم گلناز سلطانی و پاسخگویی به سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 1398 تا 1402 را دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف بر عهده داشته‌اند.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم مرضیه میرزاخانی که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.irارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف) تماس حاصل نمايند.

آموزش ویدیویی نحوه نصب کتاب الکترونیکی


 

لطفا پس از ثبت سفارش به منظور دانلود فایل نصبی به (حساب کاربری خود -> بخش محصولات قابل دانلود) مراجعه نمایید.

1- جهت نصب بروی سیستم عامل ویندوز نسخه ویندوزی دانلود شود.        

لینک مستقیم دانلود نرم افزار Balas player برای ویندوز

2- جهت نصب بروی سیستم عامل اندرویدی نسخه اندرویدی نصب شود.      

لینک مستقیم دانلود اپلیکیشن Balas Player برای اندروید

 

تنها قابلیت نصب برروی یک سیتم عامل می باشد. لذا جهت نصب بروی تعداد بیشتر از یک سیستم عامل نیاز به لایسنس های مجزا خواهد بود.

لازم بذکر است برای تکمیل مراحل نصب نیازمند به دانلود مجوز(لایسنس) بوده لذا حداقل باید 24 ساعت کاری از زمان ثبت سفارش شما گذشته باشد (بجز پنجشنبه و تعطیلات رسمی) تا همکاران ما فایل لایسنس را در همان بخش محصولات دانلودی حساب کاربری شما بارگزاری نمایند.

جهت پشتیبانی لایسنس با شماره 61099-021 و داخلی 1033  و 1038 تماس حاصل نمایید.

شرایط استفاده :

* محصول به صورت (PDF) ارائه نمی شود.

* محصول قابلیت پرینت،پرینت اسکرین،اسکرین شات و اشتراک گذاری را ندارد.

* محصول در لپ تاپ و یا کامپیوتر شخصی قابل نصب بوده و در سیستم های تحت شبکه مانند: اداره جات رسمی قابل نصب نمی باشد.

* نکته مهم: این نرم افزار قابلیت نصب بر روی تمامی سیستم عامل های ویندوزی و اندرویدی را دارد و به صورت مکرر قابل نصب بوده اما به محض فعال نمودن لایسنس یا کد امنیتی بروی یک سیستم عامل، برای استفاده بر روی دستگاه دیگری نیاز به تبدیل نمودن لایسنس موجود به دوکاربری(دو سیستم عامل برای تنها یک شخص) می باشد. ( جهت اطلاعات بیشتر با بخش مالی 61099-021 داخلی 1033 و 1038 تماس حاصل نمائید)

* کامپیوتر شخصی یا لپ تاپ دارای ویندوز ۷ به بالا باشد (ویندوز آپدیت شود).

* قابل نصب برروی اندروید بالای ۶ می باشد.

* در سیستم عامل IOS و MAC قابل اجرا نمی باشد.

* در صورت استفاده از مانیتور دوم و یا وصل کردن لپ تاپ به تلوزیون نرم افزاربه صورت اتوماتیک از دسترس خارج می شود.

* لازم بذکر است تاریخ انقضاء محصول الکترونیکی دوسال پس از خرید می باشد.

 نکته مهم:در زمان ورود اطلاعات(مخصوصا اطلاعات هویتی) در نرم افزار بالاس پلیر دقت لازم را  داشته باشید تا در مراحل نصب دچار مشکل نشوید.

لطفاً جهت استفاده از کتب یا پکیج های الکترونیکی(ebook) مراحل ذیل را طی کنید:

 

1)پس از خرید از فروشگاه اینترنتی وارد حساب کاربری شوید.(تصویر 1)

 

2) در سمت راست گزینه محصولات قابل دانلود را کلیک کنید.(تصویر 2 )

 

3)در اینجا کتابهای خریداری شده شما نمایش داده می شود که مقابل هر کتاب 2 آیتم وجود دارد. دانلود و دانلود مجوز. لطفاً هر دو گزینه را دانلود کنید. (تصویر 3)

 

4)گزینه دانلود را کلیک کنید در صفحه جدید که باز می شود تیک توافق نامه مشتری (ماده 9 قانون کپی رایت) را بزنید و دکمه قرمز رنگ ادامه را کلیک کنید.(تصویر4)

 

5)فایل زیپ برای شما دانلود میشود(تصویر 5)

 

 

6) سپس مجدد به حساب کاربری رفته و دانلود مجوز را نیز دانلود کنید. لایسنس کتاب الکترونیکی و رمز فایل زیپ شده در این فایل موجود می باشد. رمز rar را کپی کنید(تصویر 6)

 

 

7)فایل زیپ دانلود شده را در مسیر دلخواه یا در پوشه ای در یکی از درایوها به نام مدرسان کپی نمایید. سپس روی فایل راست کلیک کرده و گزینه extract here را بزنید.(تصویر7)

 

 

8) پیام پسورد خود را وارد کنید می آید. رمز کپی شده را در محل مربوطه paste نمایید (تصویر 8)

 

 

9)نرم افزار از حالت زیپ خارج شده را باز کنید و مراحل نصب را مطابق شکل های ذیل تکمیل کنید:

الف)روی فایلbalas player setup.exe دبل کلیک کنید. مراحل نصب نرم افزار شروع می شود.

 

 

 

 

 

نرم افزار نصب شده و روی دسک تاپ شما قرار دارد. نرم افزار را باز کنید

گزینه موافقم را مطابق شکل ذیل کلیک کنید.

 

دقت کنید که لوکیشن سیستم شما باید ایران باشد.

 

 

کد ملی و شماره همراه خود را بدون صفر وارد کنید. رمز فعال سازی به این شماره پیامک خواهد شد. سپس نام و نام خانوادگی و ایمیل خود را وارد نمایید. در مرحله بعد لایسنس محصول خریداری شده را وارد کنید.

 

 

 

 

کد فعالسازی برای شما ارسال میشود وارد کرده و در بخش محصولات مدرسان شریف کتابهای خریداری شده شما قابل دانلود و استفاده می باشد.

 

 

 

 

برای دانلود هر بخش روی گزینه دانلود کلیک کنید

 

0.0 0
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن
  • محصول را تنها پس از خرید آن می‌توان نقد و بررسی کرد
  • فقط کاربرانی که ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند نقد و بررسی‌ها را بنویسند.
*
*
  • بد
  • عالی

افزایش روزافزون فارغ­التحصیلان دوره­های کارشناسی و کارشناسی ارشد و اشتیاق آن­ها برای ورود به دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری و کمبود کتب مفید آمادگی آزمون­های ورود به تحصیلات تکمیلی، دلیل اصلی نگارش این کتاب است.

هدف اصلی از نگارش کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی، تدوین یک مجموعه منسجم از مباحث تکنولوژی موادغذایی برای استفاده داوطلبان ورود به مقطع ارشد و دکتری صنایع غذایی است.

کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است. هر بخش دارای فصول مجزا می­باشد.

متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.

در انتهاي کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری 1402ـ1398 با پاسخ‌های کاملاً تشریحی به همراه 3 مرحله آزمون خودسنجي با سطوح A (ساده)،B (متوسط) و C (سخت) كه پاسخ اين سه مرحله آزمون خودسنجي در سايت www.modaresanesharif.ac.ir ارائه گرديده،‌ گنجانده شده است.

مسئولیت تألیف بخش‌های ارائه‌شده در جلد دو به شرح زیر است:

1ـ خانم مهندس زهرا قبادی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی غلات را به عهده داشته‌اند.

2ـ خانم مهندس زهرا گودرزی مسئولیت تألیف بخش تکنولوژی کنسرو را به عهده داشته‌اند.

3ـ خانم مهندس نسیم ابراهیم­پور و خانم مهندس شکوفه برازنده مسئولیت تألیف بخش اصول نگهداری موادغذایی را به عهده داشته‌اند.

لازم به ذکر است پاسخگویی به سؤالات آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 را خانم گلناز سلطانی و پاسخگویی به سؤالات آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری سال‌های 1398 تا 1402 را دپارتمان علوم و مهندسی صنایع غذایی انتشارات مدرسان شریف بر عهده داشته‌اند.

جا دارد از آقای محمد اکرامی و خانم مرضیه میرزاخانی که زحمت ویراستاری علمی این مجموعه را بر عهده داشتند تشکر کنیم.

در پايان لازم است از مديريت محترم انتشارات مدرسان شريف كه رهنمودهاي ايشان باعث ارتقاي كتاب شده است سپاسگزاري ‌نماييم.

يقيناً هر اثري توأم با خطايي است؛ لذا از تمامي صاحب نظران و دانشجويان تقاضا داريم هرگونه اشكالي را به آدرس ایمیل Entesharat@modaresanesharif.ac.irارسال کنند و يا با شماره تلفن‌ 61099 ـ 021 (روابط عمومي انتشارات مدرسان شريف) تماس حاصل نمايند.

مشخصات محصولات
سال چاپ 1403
نوبت چاپ 2
مولف شکوفه برازنده ـ زهرا گودرزی ـ نسیم ابراهیم پور ـ زهرا قبادی
تعداد صفحات 388
مشتریانی که این محصول را خریدند، محصولات زیر را نیز خریداری می‌کنند.

کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی ( جلد اول ) ارشد و دکتری

کتاب الکترونیکی تکنولوژی مواد غذایی در 2 جلد تهیه شده است. جلد دوم شامل مباحث غلات، کنسرو و اصول نگهداری است. هر بخش دارای فصول مجزا می باشد. متن هر بخش شامل شرح درس و تعدادی مثال در قالب تست با پاسخ تشریحی است. در پایان هر فصل مجموعه سؤالات ارشد سراسری و آزاد و دکتری مرتبط با فصل موردنظر و تعدادی تست با پاسخ کلیدی تحت عنوان آزمون گنجانده شده است.
1,910,000 ریال

کتاب الکترونیکی اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی ارشد

با توجه به اینکه «شناخت اصول اساسی مهندسی صنایع غذایی و طراحی کارخانجات» از ملزومات آموزش متخصصان صنایع غذایی می‌باشد، این درس به عنوان یکی از مهمترین دروس مطرح در آزمون‌های کارشناسی ارشد صنایع غذایی قرار دارد؛ همچنین در بین دروس مختلف مطرح در آزمون تنها درسی که دارای ماهیت فهمیدنی می‌باشد همین درس است. لذا فهم دقیق آن و تسلط بر مسائل و نحوه حل آنها در وقت کمی که در آزمون به آن تعلق می‌گیرد می‌تواند کمک شایانی به موفقیت داوطلبان و فاصله گرفتن آنها از سایر شرکت کنندگان آزمون کند.
1,160,000 ریال

کتاب الکترونیکی حل سوالات ریاضی عمومی 1 و 2 ارشد و دکتری ( بدون دخالت دست، روش رد گزینه ها )

کتابی که پیش رو دارید، اولین کتاب حل سؤال‌های ریاضی عمومی (1) و (2) به روش رد گزینه‌ هاست.کتاب حل سوالات ریاضی عمومی 1 و 2 با متنی صمیمی و خودمونی نوشته شده و قراره به شما روش‌های کَلَک زدن به سؤال‌های ریاضی عمومی کارشناسی ارشد و دکتری رو یاد بِده!
850,000 ریال

کتاب الکترونیکی زبان عمومی ارشد

کتاب زبان عمومی ارشد به امید برداشتن گامی درجهت ارتقای سطح آموزشی کشور تهیه شده و شامل مباحث درس زبان انگلیسی منطبق بر سرفصل های مصوب وزارت علوم، تحقیقات وفناوری است.
1,450,000 ریال